- 23,915
- 24,887
- 113
İş bitti kanka tebriklerkapalı 😁
İş bitti kanka tebriklerkapalı 😁
Düşünmen yeter dostum eyvallah kesene bereketDost doğru ppnden hatırlıyorum seni de seçmek lazımdı seçilmesi gereken 1-2 arkadaş daha vardı ama valla herkese yetişemedim hakkınızı helal edin inşallah birdahakine verebilirim
Dost konunun zaten benle alakasi yok olsa bile ciddiye almiyom makara yapildiginin farkindayim, cansın 🤣🤣@akin1996 aman ciddiye alma ha![]()
O sihirli keliyemei deme dost kazanamazsın birdaha 😂😂aklında tut, adamın biri böyle söz verdi bir kere para çıkaracağım diye sonra hep zarar etti, kendimi suçlu hissetmiştimDost doğru ppnden hatırlıyorum seni de seçmek lazımdı seçilmesi gereken 1-2 arkadaş daha vardı ama valla herkese yetişemedim hakkınızı helal edin inşallah birdahakine verebilirim
Hah bunun farkına varacak insanlar lazım bize eyvallah.Dost konunun zaten benle alakasi yok olsa bile ciddiye almiyom makara yapildiginin farkindayim, cansın 🤣🤣
Haftaya halı saha yapcaz yaz beni kadroyaDOSTLAR
herkesin tebrik mesajına tek tek cevap veremiyorum hepiniz adamsınız çok sağolun valla harika enerji oldu çok iyi getirdik kuponları hakkınızı helal edin valla çok iyi destek oldunuz rahatlattınız adamsınız
Helal olsun dost güle güle harcaDOSTLAR
herkesin tebrik mesajına tek tek cevap veremiyorum hepiniz adamsınız çok sağolun valla harika enerji oldu çok iyi getirdik kuponları hakkınızı helal edin valla çok iyi destek oldunuz rahatlattınız adamsınız
Tek tek cevap vermen lazım maça gidecen diye olmaz böyleDOSTLAR
Daim olsun reisDOSTLAR
tamamdır dostHaftaya halı saha yapcaz yaz beni kadroya
NDLCMSÖFSMÖDMDMTek tek cevap vermen lazım maça gidecen diye olmaz böyle
Beni övme kardeşim benim para mı verDOSTLAR
İyi terlemeler sana. Barça fazla terletmediNDLCMSÖFSMÖDMDM
Amin ecmainKonuyu Galatasaray maci bitene kadar kapattirmada kanka ugurlu geldi bu konu belki liverpoola cakariz @flacssoNN
Konuyu kitlet dost dağıtacağın kişiler de belli zaten önünü alamazsın rahatsız edici noktalara gider tebrikler iyi akşamlarDOSTLAR