- 1,417
- 505
- 113
Bize yine baş mı 🤣
kral sen olmasan gidiyoduSana cashout yapma dedik bak gördün mü iyiki yapmamışsın
aboooooooEnişte öldü ben kuzeniyim telif haklarını bana sattı bi el arabası toprağa
İzne gönderdik İhtiyarNe oldu yapay zeka işi mi bıraktı bayram tatili mi dost
Bende iyi destekledim ama slslsldkkral sen olmasan gidiyodu
Hayrı dokunmuş maximininkral sen olmasan gidiyodu
Sen kazandın biz kaybettik kanka ama olsun canın sağolsun djfjejkral sen olmasan gidiyodu
O zaman salla kralı 5000 adettirkral sen olmasan gidiyodu
Bayram tatili mi dostum 😎İzne gönderdik İhtiyar
Çok yorulmuş
Muhtemel🤣🤣Liverpool da bizi böyle yapmaz demi
Öyle düşünme dost 2000 de herke snöyle düşündü ama bak tarih tekrrrür edecek ben inanıyorum 5 maç atlatırsak final maçındayız düşünsene inanıyorum ben takıma liveyi eleyen onuda elerAga cok uzun zamandir ilk kez cok heyecanlandim umarim tur atlariz ya evet psg bizi eleyecek ama bu gece kral biz olalim
Büyük sabırla geldi valla çoğu kişi casout yaomisti 115k yi görüncekral sen olmasan gidiyodu
Bizim sivrizekalilarin etkisi yüzde kaç patronİzne gönderdik İhtiyar
Çok yorulmuş
Liverpool da bizi böyle yapmaz demi
La yok Knka bi kere bu maç bugünün gol haklarını doldurdu yani diğer maçlar kısır olacak ve buna en yatkın maç bizim maç o yüzden bizim 1 gol atmamız ya uzatma ya da 1-1 ms ile tur almamız demek bak gör dediğim gibi olacak kitleteceğiz o maçıLiverpool da bizi böyle yapmaz demi
Bugün hiç hayra ağzını açan yokLiverpool da bizi böyle yapmaz demi
valla öyleBende iyi destekledim ama slslsldk
Bizimkiler absürt sorularla yordu kesin dost yoksa aslanimiza bir şey olmaz 🤣🤣İzne gönderdik İhtiyar
Çok yorulmuş