Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling flacssoNN // Kasa 10K Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,816
3,735
113

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,167
16,512
113
Dağıtım yap diyen yok @berkays7 haklı o zaman herkes kupon paylaşsın 100 TL 200 TL sayfa komple kupon olsun herkes kupon payalssin komple 20 bin kişi kimse dağıtmasın fantezi olsun diye güzel bişey mi
Hacı adam baştan diyorsa dağıtım yok diye ve bu durumda senin işine gelmiyorsa takip etmezsin olur biter. Baştan bişey demiyorsa, eğer insanları takip ettirip beklentiye sokuyorsa ve kazanca ulaşıp ortadan toz oluyorsa o zaman yanlış. Şu an bi yanlışlık yok. Dağıtmak gibi bir zorunluluğu da yok. Siz bu forum amacını yanlış anlamaya başladınız. Forum eğer ki varsa bedava bonus ıvır zıvır yeri. 7 gün 24 saat rol nöbeti tutma yeri değil. Bol şans.

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,816
3,735
113
Hacı adam baştan diyorsa dağıtım yok diye ve bu durumda senin işine gelmiyorsa takip etmezsin olur biter. Baştan bişey demiyorsa, eğer insanları takip ettirip beklentiye sokuyorsa ve kazanca ulaşıp ortadan toz oluyorsa o zaman yanlış. Şu an bi yanlışlık yok. Dağıtmak gibi bir zorunluluğu da yok. Siz bu forum amacını yanlış anlamaya başladınız. Forum eğer ki varsa bedava bonus ıvır zıvır yeri. 7 gün 24 saat rol nöbeti tutma yeri değil. Bol şans.
Eyvallah Kemal abi haklısın

kadircan4747

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
9,407
7,799
113
Nokta yalnız uzun yazma lo uykum gelio🤣

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,816
3,735
113
Adamın tavrına sinir oldum ben ikile ikile diyor insanlara ayıp böyle bişey yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...