- 1,237
- 384
- 83
Emekli maaşını yiyor napsin adamBu aralar fakir çok belli ediyor . Yaşlılıktan olsa gerek
Emekli maaşını yiyor napsin adamBu aralar fakir çok belli ediyor . Yaşlılıktan olsa gerek
Gözüm gormuo yakın gözlük işyerinde kaldı aw🤣🤣Oku az zihnin açılır.
Neyse dedem çok mühim değilGözüm gormuo yakın gözlük işyerinde kaldı aw🤣🤣
Ya emmi bul parayı hadi artık . Bırak şimdi dramayıGözüm gormuo yakın gözlük işyerinde kaldı aw🤣🤣
Ihtiyacim yokki bi yerden gelecek onu bekliomYa emmi bul parayı hadi artık . Bırak şimdi dramayı
Bizim ihtiyacımız var 😁Ihtiyacim yokki bi yerden gelecek onu bekliom
Maşallah hep geliyor bi yerden keske bizde gelseIhtiyacim yokki bi yerden gelecek onu bekliom
Sizin ihtiyaçlar bitmiokiBizim ihtiyacımız var 😁
Şimdiye gelmesi lazım di ama gelmediMaşallah hep geliyor bi yerden keske bizde gelse
Türkiye bayanlar sence kaybeder miBizim ihtiyacımız var 😁
Zengin olduğunu biliyor herkes ondan atmıyor işte 😀Şimdiye gelmesi lazım di ama gelmedi
Saatli bomba o maç emmi . Taraf oynanmazTürkiye bayanlar sence kaybeder mi
Zengin değilde salak olduğunu biliyolar desen daha mantikli🤣Zengin olduğunu biliyor herkes ondan atmıyor işte 😀
Oynadım bile🤣Saatli bomba o maç emmi . Taraf oynanmaz
Neyse kazanç olursa dm açık. Yakın gözlüklerin yok başkasına yazma sakın 😁Oynadım bile🤣
Ne yazdın okuyamadim🤣🤣Neyse kazanç olursa dm açık. Yakın gözlüklerin yok başkasına yazma sakın 😁
Estağfurullah dayı deme öyleZengin değilde salak olduğunu biliyolar desen daha mantikli🤣
Sen bile sahitsin🤣🤣Estağfurullah dayı deme öyle
İyi niyet her zaman iyi olmuyor o yüzden dayiSen bile sahitsin🤣🤣
Özelden her yerden konudan dileniyor kanka salla bırakAyıp ediyorsunuz