- 19,905
- 11,129
- 113
Kendine sor bakalım puhahhaBilmem
Kendine sor bakalım puhahhaBilmem
estağfurullah kral bol şansBol şanslar kusura bakma hakkını helal et
Kendin çukurdasin diye herkesi oraya çekmeye çalışman senin hiçbir zaman o kuyudan cikamayacagin anlamına gelir ben senin gibi yapmiyim dertlerini çözersin umarımBattım dostum herseyim alt üst oldu para cezası var yarın son günü odenilmesse hapse dönüyor sinirden arkadaştan da özür dilerim herkesten hakkınızı helal edin
Eskilerden biri kesin bu kadar çabuk adapte olduğuna göreDost seni maşallah her konuda goruyom mutlaka birilerine laf sayiyorsunda mesaj sayın niye az senin bu kadar
La abi ne mesaj kasmissin beni gecmissiinSana birşey diyen yok dost abre diye bi şahıstan bahsediyoruz
Eyvallah dostSana birşey diyen yok dost abre diye bi şahıstan bahsediyoruz
Kırıldım ama 2 tane fazla hurma yedim iftarda üzüntüdenKral o ikile dediğim yerde sen araya kaynamışsın 😂
OlabilirEskilerden biri kesin bu kadar çabuk adapte olduğuna göre![]()
😁😁Kırıldım ama 2 tane fazla hurma yedim iftarda üzüntüden
Bu ara çok roll katıldık da kazanamadık kiLa abi ne mesaj kasmissin beni gecmissiin
Senle ihtiyar gizli zenginlerden iz puhahahBu ara çok roll katıldık da kazanamadık ki
Aynı çatı altında değiliz bu saatten sonra o insanlaSenle ihtiyar gizli zenginlerden iz puhahah
Eyvallah senden de özür diliyorum bir çıkarım yok forumda kendi halimdeyim sinir patlaması oldu yanlış yaptımKendin çukurdasin diye herkesi oraya çekmeye çalışman senin hiçbir zaman o kuyudan cikamayacagin anlamına gelir ben senin gibi yapmiyim dertlerini çözersin umarım
Valla üzüldüm iki ihtiyar takiliyodunuz ins çözersiniz sikintilariniziAynı çatı altında değiliz bu saatten sonra o insanla
Battı balık yan gider bu saatten sonraValla üzüldüm iki ihtiyar takiliyodunuz ins çözersiniz sikintilarinizi
Canın sagolsun benden yana erdemli insan özür dilemeyi bilir eyvallah sağolEyvallah senden de özür diliyorum bir çıkarım yok forumda kendi halimdeyim sinir patlaması oldu yanlış yaptım
Sende sağolasın eyvallahCanın sagolsun benden yana erdemli insan özür dilemeyi bilir eyvallah sağol
@tahir1603 @kara23Eyvallah senden de özür diliyorum bir çıkarım yok forumda kendi halimdeyim sinir patlaması oldu yanlış yaptım
EywBattı balık yan gider bu saatten sonra
Abreye naptı o da yok ortalıkta bi kaç gündürSana birşey diyen yok dost abre diye bi şahıstan bahsediyoruz