- 57,086
- 19,034
- 113
Kolay gelsin4 kişi seçelim beyler konu başından takip edenlere bi bakim çocuk bakıyorum uyumuyor velet bakamadım buraya
Kolay gelsin4 kişi seçelim beyler konu başından takip edenlere bi bakim çocuk bakıyorum uyumuyor velet bakamadım buraya
By by night ver uyusun4 kişi seçelim beyler konu başından takip edenlere bi bakim çocuk bakıyorum uyumuyor velet bakamadım buraya
Hak edenlerden biri sensin dost zaten ,hayat kumarın listesine ekleyecek olduğum bir kişi daha var sadece konu da 5 kişi aktifmis benimle dahilherkes sessiz moda geçsin dm kutularınızı kontrol edin @Shellac roll başarılı konu kilit
ben hak etmedım yanı heee eyw reısHak edenlerden biri sensin dost zaten ,hayat kumarın listesine ekleyecek olduğum bir kişi daha var sadece konu da 5 kişi aktifmis benimle dahil
konu sahibi ayarlar dostHak edenlerden biri sensin dost zaten ,hayat kumarın listesine ekleyecek olduğum bir kişi daha var sadece konu da 5 kişi aktifmis benimle dahil
Estağfurullah Metinim her daim ,keşke ben kazanmış olsam kuşkusuz konu da ol olma dm ni yakardım 🥺ben hak etmedım yanı heee eyw reıs
Aynen dostumkonu sahibi ayarlar dost
eyw bırı bana mesaj attı bakım kımmısEstağfurullah Metinim her daim ,keşke ben kazanmış olsam kuşkusuz konu da ol olma dm ni yakardım 🥺
Ben değilim dostum umarım beklediğin birindendireyw bırı bana mesaj attı bakım kımmıs
Sağlık olsun dost tekrardan Tebrikler4 kişi seçtim beyler hakkınızı helal edin en başından takip eden 7 kişi varmış rastgele 4 tanesini aldım dm ye tekrar görüşürüz açarım çekiliş falan
Roll açmayan paylaşma taraftarı olmayanlara çıkmıştır dost takmasağlık olsun karavanaya devam