- 17,579
- 4,946
- 113
Her yerde oyle ekmek 7.5 simit 10tlSimit dost da simit daha pahalı ekmekten burda
Her yerde oyle ekmek 7.5 simit 10tlSimit dost da simit daha pahalı ekmekten burda
Bn ekmek saniyodum yillardir simitmis aqSimit dost da simit daha pahalı ekmekten burda
Zuhahah emmi sen hiç mi tv izlemedinBn ekmek saniyodum yillardir simitmis aq
Gunaydin kardes hatirlayamadim valla af buyur beGünaydın dost nasılsın
Sonucta ikiside hamurdan yapiliyor dost😀Bn ekmek saniyodum yillardir simitmis aq
Dost oylesine yazdim hatirlama canin sagolsunGunaydin kardes hatirlayamadim valla af buyur be
Izledim la sen yokken izlemisimdir ben o filmi ama aklimda ekmek diye kalmis.onu izledigim zamanlar internet youtube falan yokdu trt1 kanal6 hbb kanald showtv ve startv vardi o kdrZuhahah emmi sen hiç mi tv izlemedin
K bakma valla nerde ne konusduk hic hatirlamadimDost oylesine yazdim hatirlama canin sagolsun
Vay emmi yaş 52miIzledim la sen yokken izlemisimdir ben o filmi ama aklimda ekmek diye kalmis.onu izledigim zamanlar internet youtube falan yokdu trt1 kanal6 hbb kanald showtv ve startv vardi o kdr
39Vay emmi yaş 52mi
Üzdü dost ben cama ekmek banmaya gidiyorum tebrikler sanaİlk baştan beri olan sanırım 7 kişi var beyler baktım şuan tektek bende karar veremem haksızlık olur mesajı 1 dk içinde silcem valla ben elimden geleni yaptım çıkanlar bu arkadaşlar lütfen kusura bakmayın hepinize vermek isterim ama kazancın hemen hemen %40 a yakınını veriyorum böyle
Tekrar roll açacağım dost keşke herkese verebilsem ama küçük parayla başladım pek bir şey yokÜzdü dost ben cama ekmek banmaya gidiyorum tebrikler sana
Eyvallah dost bols şansssTekrar roll açacağım dost keşke herkese verebilsem ama küçük parayla başladım pek bir şey yok
Dost Payfix mi atalımİlk baştan beri olan sanırım 7 kişi var beyler baktım şuan tektek bende karar veremem haksızlık olur mesajı 1 dk içinde silcem valla ben elimden geleni yaptım çıkanlar bu arkadaşlar lütfen kusura bakmayın hepinize vermek isterim ama kazancın hemen hemen %40 a yakınını veriyorum böyle
Olsun kardesim gule gule harcaTekrar roll açacağım dost keşke herkese verebilsem ama küçük parayla başladım pek bir şey yok
Dusunmen yeter kardes hersey gonlunce olsunİlk baştan beri olan sanırım 7 kişi var beyler baktım şuan tektek bende karar veremem haksızlık olur mesajı 1 dk içinde silcem valla ben elimden geleni yaptım çıkanlar bu arkadaşlar lütfen kusura bakmayın hepinize vermek isterim ama kazancın hemen hemen %40 a yakınını veriyorum böyle
Ac bakam geliyim yimek yiyimdeTekrar roll açacağım dost keşke herkese verebilsem ama küçük parayla başladım pek bir şey yok