Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Flex | Riskli 2 Adım Rolik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,225
10,949
113
İlk baştan beri olan sanırım 7 kişi var beyler baktım şuan tektek bende karar veremem haksızlık olur mesajı 1 dk içinde silcem valla ben elimden geleni yaptım çıkanlar bu arkadaşlar lütfen kusura bakmayın hepinize vermek isterim ama kazancın hemen hemen %40 a yakınını veriyorum böyle

Beyblade03

Fenerbahçe
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,505
5,948
113
İlk baştan beri olan sanırım 7 kişi var beyler baktım şuan tektek bende karar veremem haksızlık olur mesajı 1 dk içinde silcem valla ben elimden geleni yaptım çıkanlar bu arkadaşlar lütfen kusura bakmayın hepinize vermek isterim ama kazancın hemen hemen %40 a yakınını veriyorum böyle
Üzdü dost ben cama ekmek banmaya gidiyorum tebrikler sana

Faruk653465

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,265
1,594
113
Dost Payfix mi atalım
@Flex

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
112,453
62,991
113
Dusunmen yeter kardes hersey gonlunce olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...