- 112,585
- 63,050
- 113
Nora diye yazmis adam hala soruyoz bzde kor gibi gormemisiz 😁Sorma zaten böyle promolar para yokken gelir
Nora diye yazmis adam hala soruyoz bzde kor gibi gormemisiz 😁Sorma zaten böyle promolar para yokken gelir
Dost sen yapma bari hdhdhdhdbdbListe yapıyım mi Flex
Liste yaptım Flex
Liste bu Flex
Listeeee
Liste flexxx kakckskalddlskalakdsajansnj
Vip oluabilir miyimÇok fazla kişiyiz kimi seçeyim ben kurban olduğum ya
Dost gonlunden kim gecerseÇok fazla kişiyiz kimi seçeyim ben kurban olduğum ya
ZuahhaahhaNora diye yazmis adam hala soruyoz bzde kor gibi gormemisiz 😁
He simdi anladim.tumbeti aldinmi %100?ufak yatirimla alma almadiysan eger 3n az 3 5 k yatirinca al elime gecerse ilk onu alcamKaldırmışlar 400 e 400 frebet tek kat çevrimdi nora da bende var sandım bitmiş
İlk 2 adimdan beri takip edenler var @FlexÇok fazla kişiyiz kimi seçeyim ben kurban olduğum ya
Sbaah sabah normal dostZuahhaahha
Dost seçersen bizi tavuk döner yeriz seçmezsen camına simit banar yeriz kemal sunal misaliÇok fazla kişiyiz kimi seçeyim ben kurban olduğum ya
Secdigine dm at sonra konuda tskr edip kilitlet,roll benik olaydi beni kriterler belli secmesi cok kolay olurdu 😁Çok fazla kişiyiz kimi seçeyim ben kurban olduğum ya
takip eden 5 6 kişi var sanırımÇok fazla kişiyiz kimi seçeyim ben kurban olduğum ya
Simit mi baniyodu ekmekmiDost seçersen bizi tavuk döner yeriz seçmezsen camına simit banar yeriz kemal sunal misali
Günaydın dost nasılsınSecdigine dm at sonra konuda tskr edip kilitlet,roll benik olaydi beni kriterler belli secmesi cok kolay olurdu 😁
Simit dost da simit daha pahalı ekmekten burdaSimit mi baniyodu ekmekmi
Senden olsa olsa rdm olur vip diyo aqVip oluabilir miyim