- 42,773
- 43,932
- 113
Ben anlamam dayı nba filan bıraktık o işleri umreye gidiyorumprofosor docent doktor lüpus grandüs malafatüs soyle bakalım mınnesota ılk ceyrek 58,5 alt mı üstmü olur
Ben anlamam dayı nba filan bıraktık o işleri umreye gidiyorumprofosor docent doktor lüpus grandüs malafatüs soyle bakalım mınnesota ılk ceyrek 58,5 alt mı üstmü olur
Çek yazmamız lazım aw2 kişi kaldırımda oturcaz sekılız ya 600 luguz aw alkol aldıkmı gitti 2 k
Daha fena yerler var parayi vurun yanima gelin hayata bidami glcez awMust’a gitseniz donsuz çıkarsınız dost dayı gittin mi hiç @sukes1982
Dairenin bi tanesini satDaha fena yerler var parayi vurun yanima gelin hayata bidami glcez aw
Gerek yok daireler satilirmi la pardon hazinelerDairenin bi tanesini sat
Parayı vurmamızı beklersen anca teşvikiyede cenaze namazına geliriz dayı oda son görev diyeGerek yok daireler satilirmi la pardon hazineler
Ver çatalııııMust un sebastiani bu nasi bi karizmadir be
Ekli dosyayı görüntüle 283861
Verr parayiiiVer çatalıııı
Bı daha suç işlerse bu cezayı da yer 5 yıl içinde tabi suç işlemek lazimHükmün açıklanmasının geri bırakılması ne demek
OlurMinnesota 58 olurmu la
65 bile olurMinnesota 58 olurmu la
67.5 ust aldım 2,4k basıldı 4,40 orandan
işlediğin suçtan ceza verilio ama uygulanmıo eğer bi suça karışırsan patlıo verilen cezayı çekmek zorunda kalıosn 5 yıl hiç bişeye karışmıcanHükmün açıklanmasının geri bırakılması ne demek
Gelir67.5 ust aldım 2,4k basıldı 4,40 orandan
Peki bu durumda eskiden islenmis bir suc sonradan sikayet edilirse ne oluyorişlediğin suçtan ceza verilio ama uygulanmıo eğer bi suça karışırsan patlıo verilen cezayı çekmek zorunda kalıosn 5 yıl hiç bişeye karışmıcan