- 15,512
- 7,940
- 113
Bu aralar nba sıkıntı 2. Dış saha galibiyetini alan clev gibi çok takım çıkar bu ara sürpriz olarak
Zengin malı, zühürtün çenesini yorarmış adlı çalışmaya benimle destek verdiğin için teşekkürlerO anki psikoloji diyelim
Aynen kanka çok dogruZengin malı, zühürtün çenesini yorarmış adlı çalışmaya destek verdiğin için teşekkürler
En kötü oyuncusu bile oynuyor süre buluyor işte sen düşün 🤣 durant sakatlansa paket takım seth curry falan kim bunlar durant bile şampiyonluk adayı olmadıklarını söylüyorMorris şuan broklynin en kötü oyuncusu ya izleyin biraz
Wenbanyama yi alırlar da şampiyon olurlarEn kötü oyuncusu bile oynuyor süre buluyor işte sen düşün 🤣 durant sakatlansa paket takım seth curry falan kim bunlar durant bile şampiyonluk adayı olmadıklarını söylüyor
İnsanın kendısını bilmesi güzelEn kötü oyuncusu bile oynuyor süre buluyor işte sen düşün 🤣 durant sakatlansa paket takım seth curry falan kim bunlar durant bile şampiyonluk adayı olmadıklarını söylüyor
Seni sectim pikacu 😁İnsanın kendısını bilmesi güzel
Brooklyn itici takım olmasını istemem olamazlar o ayrı alsalarda olamazlarWenbanyama yi alırlar da şampiyon olurlar
Uyuyorum dayıSeni sectim pikacu 😁
Benim en sevdiğim takım durant irwing sağolsunBrooklyn itici takım olmasını istemem olamazlar o ayrı alsalarda olamazlar
Niye lan 😁Uyuyorum dayı
Durant okc dönemi sonrası sevemedim pekBenim en sevdiğim takım durant irwing sağolsun
O is bnde@66yozgat @Ahmo1993 @Skyruzgar @Marley15 @Distin Beyler @Hayatindibi ye payfix no atin birazdan ona gondericem
Kesene bereket dost@66yozgat @Ahmo1993 @Skyruzgar @Marley15 @Distin Beyler @Hayatindibi ye payfix no atin birazdan ona gondericem
Teşekkürler dost@66yozgat @Ahmo1993 @Skyruzgar @Marley15 @Distin Beyler @Hayatindibi ye payfix no atin birazdan ona gondericem
vurmusun parayıWenbanyama yi alırlar da şampiyon olurlar
İşimiz bu dost 😂😂vurmusun parayı