- 32,520
- 30,773
- 113
Ikisi dr kazanacak çünkü 🤣Hallederiz bro adamlar belli zaten sen aç konuyuda 2 kişi roll yapicak o nasıl olcak onu anlamadım.bu Avel niye 2ye bolduki
Ikisi dr kazanacak çünkü 🤣Hallederiz bro adamlar belli zaten sen aç konuyuda 2 kişi roll yapicak o nasıl olcak onu anlamadım.bu Avel niye 2ye bolduki
Olum sanki 1er k aticam aticagin para belli zaten.ilk bas sen dedin zaten 1 kişi roll yapsın diye bende Suat yada reco yapsın dedim gittin 2ye boldun.neyse para senin sen bilinIkisi dr kazanacak çünkü 🤣
Bro yok yok iyi boyle dur bir@butragueno yapsın işte 3 adımlı falan 2 kişiye gerek yok
Ikisi dr kazanacak çünkü 🤣
Bro liste işlerini mahoya sor hiç konuda olmayan adamlar ise dahil oluyo nasıl liste yapicaz aw 😁Bro yok yok iyi boyle dur bir
Durdum 😂Bro yok yok iyi boyle dur bir
Harbi bende anlamadim ki neyse kaybedelim kafa rahatBro liste işlerini mahoya sor hiç konuda olmayan adamlar ise dahil oluyo nasıl liste yapicaz aw 😁
Kanka kimse takip etmemiş zaten ne listesi. Senin kuponu takip edenlere paylastirsin. Ben dahil herkes kupon bitince geldi 😅Harbi bende anlamadim ki neyse kaybedelim kafa rahat
La tmm iste terim bildigi ettigi kisilere atacakti konuya gelenlerdenn.. miktar az diye roll yapin fazla atin onlara dediKanka kimse takip etmemiş zaten ne listesi. Senin kuponu takip edenlere paylastirsin. Ben dahil herkes kupon bitince geldi 😅
Anladim kanks takil yav zaten kaybedecezLa tmm iste terim bildigi ettigi kisilere atacakti konuya geeln miktar az diye roll yapin fazla atin onlara dedi
Bol şanslar dostAdim 1
Eyvallah kanksBol şanslar dost
Bol şanslar dostAdim 1
Easy won diyebiliriz buna ikinci adıma bak şimdidenAdim 1
Aynrn la baktim ilk ceyrek atamamislar yapistim hemen.Easy won diyebiliriz buna ikinci adıma bak şimdiden
MissAynrn la baktim ilk ceyrek atamamislar yapistim hemen.
Varmi bonus bildigin dost spor olur slot olur
Dost spor için şuan pek bişey yok ama en iyisi masterbetting şuan. 250 yatır kaybet NBA'de geçerli 500 freebet kayıp bonusu al şartsız surtsuz. Başlıyor maçlar birazdanVarmi bonus bildigin dost spor olur slot olur