- 80,970
- 54,137
- 113
Dayimin durumunu merak ettim ak ne varHer tuşa basıyon dost ses verecemde biizm halde tuşluk 😂
Dayimin durumunu merak ettim ak ne varHer tuşa basıyon dost ses verecemde biizm halde tuşluk 😂
Ptr yapsin roll pesimizi birakir belki puhahajaHer tuşa basıyon dost ses verecemde biizm halde tuşluk 😂
Sigaram var broÖyle deme sigara alırsın ☺
Ooo vay vaySigaram var bro
Saolsun bı dostumuz attı gizli sponsorOoo vay vay
belki olmayanlar vardir 🐼Sigaram var bro
Sergen hocamın olmadığı masa yok birinde görmesem ben oturacam bulamadık amaPtr yapsin roll pesimizi birakir belki puhahaja
Bizde yok @Fterim1905 sigara parası 😂😂Sigaram var bro
Bn kendi adıma konuştum zaten ayrıca konuda olanlarda benim teklife ok derler itirazı olan varsa yazsın ellerini baglamadik yabelki olmayanlar vardir 🐼
Bzim olmadigimiz masa kazanamaz dost hayir işi yapiyozSergen hocamın olmadığı masa yok birinde görmesem ben oturacam bulamadık ama![]()
[/QUOTE]1 k aşağısıni kabul etmiyorum prensip gereği Amcaoğlu 🤣🤣
Bol şanslar dostJesti için @Kaneko55 e teşekkürler. Kupon gelirse 1 kişiye roll bakiyesi atarız Ekli dosyayı görüntüle 674101
Maho yapar sana güzellik ama sirani bekle önce bn varim 😁 senmisin foruma kupon atan Maho şimdi uğraş dur 😁Bizde yok @Fterim1905 sigara parası 😂😂
Hahhahahahhah 😂😂😂Maho yapar sana güzellik ama sirani bekle önce bn varim 😁 senmisin foruma kupon atan Maho şimdi uğraş dur 😁
Tebrikler dostJesti için @Kaneko55 e teşekkürler. Kupon gelirse 1 kişiye roll bakiyesi atarız Ekli dosyayı görüntüle 674101
Hmm 1k freebet mi casivera miYav zaten freebet bastik amcamın oğlu 🤣