- 28,924
- 11,487
- 113
Bilgilendirme için teşekkürler dostBu kazanırsa endosya Ligi var şu an 1-0 ilk yarı bir buçuk üst gelir Yatmaz garantisini veriyorum yetişirsen
Bilgilendirme için teşekkürler dostBu kazanırsa endosya Ligi var şu an 1-0 ilk yarı bir buçuk üst gelir Yatmaz garantisini veriyorum yetişirsen
Halk ekmek parası çıkar mı sinyorMax 500 çekimli bir bonusum var. Hadi bakalım Ekli dosyayı görüntüle 619770
BakalımBu kazanırsa endosya Ligi var şu an 1-0 ilk yarı bir buçuk üst gelir Yatmaz garantisini veriyorum yetişirsen
Bakacaz dost ilk adım geldi gibiHalk ekmek parası çıkar mı sinyor![]()
Vay canim yasom hg agaBol şanslar dost
Dakika 21 1 0 bak izleyin İlk yarı bir gol daha gelmezse ben bu işi bilmiyorumBilgilendirme için teşekkürler dost
Hocam bol şans cekiyozmu paramizi canimhocamMax 500 çekimli bir bonusum var. Hadi bakalım Ekli dosyayı görüntüle 619770
Dişlerim ağıroyor artık küflü ekmek yemektenBakacaz dost ilk adım geldi gibi
Çay içmek dişleri sarartıyor diye bende sarılık olursa altın sarısı olur diyerek altın kaplama yaptırdım dişlere dostDişlerim ağıroyor artık küflü ekmek yemekten![]()
Hb kral ..Vay canim yasom hg aga
Dedemin takma dişler o haldeydi ama para etmiyor denedimÇay içmek dişleri sarartıyor diye bende sarılık olursa altın sarısı olur diyerek altın kaplama yaptırdım dişlere dost

Ev mi atacak dep miDakika 21 1 0 bak izleyin İlk yarı bir gol daha gelmezse ben bu işi bilmiyorum
Gelmesi lazım normalde her türlü
Bol şanslar
Onu bilmem ama bir gol daha varEv mi atacak dep mi