- 23,330
- 12,288
- 113
Tarafı ben bildimSevinme maçı Ben verdim ama😃😃😃
Tarafı ben bildimSevinme maçı Ben verdim ama😃😃😃
Helal ya laTarafı ben bildim![]()
Tebrikler 😁@Fterim1905 maç geldi kaçtın Olmuyor böyle ama
Vay mTebrikler 😁
Benden bu kadar Terim öteki maçlar 1'de bunu da 500 yap artık
Max çekim 500, min çekim yok. Talep verdim şimdi para gelsin ya birisine roll yaptırırız ya da devam ederim benHocam 500e tamamlada 500 lük roll yap. İzleyelim
TebriklerMax çekim 500, min çekim yok. Talep verdim şimdi para gelsin ya birisine roll yaptırırız ya da devam ederim ben
Rojüyü kendin seç kimse Gönül koymasın beni bile seçmesen Gönül koyarım😆😆😆Max çekim 500, min çekim yok. Talep verdim şimdi para gelsin ya birisine roll yaptırırız ya da devam ederim ben
Sen devam hocam.. şansın var bugünMax çekim 500, min çekim yok. Talep verdim şimdi para gelsin ya birisine roll yaptırırız ya da devam ederim ben
Terim çekim ver başka siteye at Bekle saat 1'i 40 dakika varım bir maç daha var Onu da vereceğim sana o da garanti kafamda içeride İlk yarı bir buçuk üstü güzel olanı varSen devam hocam.. şansın var bugün
O zaman ben devam edeyim yoksa şuan kime yap desem ötekine haksızlık olur 😄 güzel bişi kazanırsak dagitirizSen devam hocam.. şansın var bugün
Şu Endonezya 3.5 üst olur gibi, izliyordum ilk yarı ev çok iyiydiTerim çekim ver başka siteye at Bekle saat 1'i 40 dakika varım bir maç daha var Onu da vereceğim sana o da garanti kafamda içeride İlk yarı bir buçuk üstü güzel olanı var