- 32,573
- 30,830
- 113
Hoşgeldin enişte yoksun piyasada bugünBol şans terim hepinizi severim
Hoşgeldin enişte yoksun piyasada bugünBol şans terim hepinizi severim
Vurgun yaptık vurgun ne yapcaz yatıyoruz deli dana gibi uyumadık gece öğlende yattıkHoşgeldin enişte yoksun piyasada bugün
Tek deildik derken hatunmu attin eveVurgun yaptık vurgun ne yapcaz yatıyoruz deli dana gibi uyumadık gece öğlende yattık
Ne uyudum ne uyanıktım döndük durduk yatakta bu arada tek değildik bol şans
Aynen dayı 3 yastıkla yatarım hepsinin yeri ayrıdır bendeTek deildik derken hatunmu attin eve
Senin gibi bir delikanlı o yatağa tek yatmaz zaten enişte bol şansVurgun yaptık vurgun ne yapcaz yatıyoruz deli dana gibi uyumadık gece öğlende yattık
Ne uyudum ne uyanıktım döndük durduk yatakta bu arada tek değildik bol şans
Polonya’ya gelelim de bi beyaz leblelebi yiyelimSenin gibi bir delikanlı o yatağa tek yatmaz zaten enişte bol şans
Vurgun yapinca sana sisme hatun yolliycam ama 1 sartim varAynen dayı 3 yastıkla yatarım hepsinin yeri ayrıdır bende
Onu da satarız dayı 2 şişme yapalım diye sonra adımız çıkar namusunu sattı diyeVurgun yapinca sana sisme hatun yolliycam ama 1 sartim var
Yok bro ben patlatmandan korkdum 😁Onu da satarız dayı 2 şişme yapalım diye sonra adımız çıkar namusunu sattı diye
Onu da satarız dayı 2 şişme yapalım diye sonra adımız çıkar namusunu sattı diye
Kumaşı sağlam alalım dayı o zamanYok bro ben patlatmandan korkdum 😁
Naptın Abuzer
Dikkat et enişte bazen içi kara çıkıyor, tadı kaçıyor sonra nerden bilion diye sormaPolonya’ya gelelim de bi beyaz leblelebi yiyelim
Bu saatten sonra alayına gider terimDikkat et enişte bazen içi kara çıkıyor, tadı kaçıyor sonra nerden bilion diye sorma
İyice jinekolog olmuş kardeşim benim be ama doğum günüm video çek desem çekmezDikkat et enişte bazen içi kara çıkıyor, tadı kaçıyor sonra nerden bilion diye sorma
Işte sek erkek dediğin budurBu saatten sonra alayına gider terim
Sen bana Dion ki kızı aldat, sonra Avrupa'dan defedilmek sıkıntıİyice jinekolog olmuş kardeşim benim be ama doğum günüm video çek desem çekmez
Hadi terim kazanda roll yapacaz daha işimiz varIşte sek erkek dediğin budur