- 28,832
- 26,732
- 113
Sari 99 model camelle rahmetlinin mavi 2000 leri var+ Uzun parliament de varsa kabulüm
Sari 99 model camelle rahmetlinin mavi 2000 leri var+ Uzun parliament de varsa kabulüm
Abi ama ben çift ekmek yerim yoksa doymam1500 yevmiye yemekte bedava temiz oksijen temiz su dogayla ic icesin yatacak yer daha ne olsun
1000x atınca haber ver foncu dostİlk yarı bitince korner bahsi sonuçlanır onu bekliom dostlar
Helal dostAbi ama ben çift ekmek yerim yoksa doymam
Çöp tenekesi gibi mide var adamdaAbi ama ben çift ekmek yerim yoksa doymam
Günlük topladığın fındığı 2000kg yap 100kg cek+ Uzun parliament de varsa kabulüm
Ekmek yok misir ekmegi bide bazlama tarzi ekmk yapilir koydeAbi ama ben çift ekmek yerim yoksa doymam
Fındık toplamayı bilmiyorum öğretir misinizEkmek yok misir ekmegi bide bazlama tarzi ekmk yapilir koyde
Misir ekmeğinin yanında yoğurt varsa gelirim reis 🤣Ekmek yok misir ekmegi bide bazlama tarzi ekmk yapilir koyde
Dogudan gelenler bahcelerden findik arakliyolar kilosu 130 gayme,bildigim ameleler olmaliGünlük topladığın fındığı 2000kg yap 100kg cek
Alman çavdarı olmadan aslaEkmek yok misir ekmegi bide bazlama tarzi ekmk yapilir koyde
Yani anlamadım abi sen gelme lan ayı mi diyorsun 😁😁Ekmek yok misir ekmegi bide bazlama tarzi ekmk yapilir koyde
Cok basit kahvalti ypmadan sabah 6 da bahceye giriosun insan boyundan az uzun findik dallarini yada agaclarini topluyosun cuval cuvalFındık toplamayı bilmiyorum öğretir misiniz
Ben 4 çeşit peynir 3 çeşit reçel ile 12 gibi kalkar kahvaltımi yaparım sonra bahçeye 1 gibi gelir 3 e kadar çalışırım 1500 de yovmiyemi alırımCok basit kahvalti ypmadan sabah 6 da bahceye giriosun insan boyundan az uzun findik dallarini yada agaclarini topluyosun cuval cuval
Gel gel bilindik olmali calamazlar ozamnYani anlamadım abi sen gelme lan ayı mi diyorsun 😁😁
2 ton fındığı bir ay da anca toplar 🤣 100kilosunu versen ohhh bedava işçilik 🤣Dogudan gelenler bahcelerden findik arakliyolar kilosu 130 gayme,bildigim ameleler olmali![]()
Siteler bu işi biliyo2 ton fındığı bir ay da anca toplar 🤣 100kilosunu versen ohhh bedava işçilik 🤣
Sen benim yerime gecersin en mantiklisi buBen 4 çeşit peynir 3 çeşit reçel ile 12 gibi kalkar kahvaltımi yaparım sonra bahçeye 1 gibi gelir 3 e kadar çalışırım 1500 de yovmiyemi alırım