- 15,959
- 13,171
- 113
Kanka iyi soyduk elemani yarin kredi cekip yolacam onu ahahahaSolvenin aw pç kurusu milyonluk o hergün 1 2 milyon alıyor
Kanka iyi soyduk elemani yarin kredi cekip yolacam onu ahahahaSolvenin aw pç kurusu milyonluk o hergün 1 2 milyon alıyor
Ben zaten almayacağım benim hakkım varsa eğer sana atsınlar bro. keyfine takip ettim.la beni de alın açım
dm yak bana reisSolvenin aw pç kurusu milyonluk o hergün 1 2 milyon alıyor
Çok teşekkür ederim dost kesene bereket @joafelixBen zaten almayacağım benim hakkım varsa eğer sana atsınlar bro. keyfine takip ettim.
Cidden öyle masa denk gelicek sağlam kasan olcak bir oturuş da milyonluk ederdin şans myle birşey işte reisKanka iyi soyduk elemani yarin kredi cekip yolacam onu ahahaha
İngiliz ferdikadıoglunu da ekle listeye 2k atıyım birinize paslasın diğerlerine
tamam dm kanka kesene bereketİngiliz ferdikadıoglunu da ekle listeye 2k atıyım birinize paslasın diğerlerine
Hadi keesene bereket.İngiliz ferdikadıoglunu da ekle listeye 2k atıyım birinize paslasın diğerlerine
Ağlıyorumİngiliz ferdikadıoglunu da ekle listeye 2k atıyım birinize paslasın diğerlerine
Bir kaç kişi daha var dost bizleri de es gecmeİngiliz ferdikadıoglunu da ekle listeye 2k atıyım birinize paslasın diğerlerine
Kesene bereket dostİngiliz ferdikadıoglunu da ekle listeye 2k atıyım birinize paslasın diğerlerine
Vermez bosverBir kaç kişi daha var dost bizleri de es gecme
Cidden kasam olunca alacam o elemanin aklini. Oyununu her seyini ezberledim. Lakin umutun da iyunynu ezberlesim haahahahCidden öyle masa denk gelicek sağlam kasan olcak bir oturuş da milyonluk ederdin şans myle birşey işte reis
Tilt olmuş eleman olmasa bu kadar yükselemezdi. Solven Tilt olmuş sanırım biraz. Zaten sövüyordu falan Tangoda fırsatı iyi gördü değerlendirdiCidden öyle masa denk gelicek sağlam kasan olcak bir oturuş da milyonluk ederdin şans myle birşey işte reis
Kanka ağızdan çıktı 2k 5 kişi rol açsınlar başarırlarsa ordan devam edin. Yarın akşam yine otururum masaya yazarımBir kaç kişi daha var dost bizleri de es gecme
Bu nasıl bir oyun a.q ben şu zengada oynuyorum arada turnuva falan ama bu paralar nasıl donuyorTilt olmuş eleman olmasa bu kadar yükselemezdi. Solven Tilt olmuş sanırım biraz. Zaten sövüyordu falan Tangoda fırsatı iyi gördü değerlendirdi
Hadi bakalım tekrardan kesene bereketKanka ağızdan çıktı 2k 5 kişi rol açsınlar başarırlarsa ordan devam edin. Yarın akşam yine otururum masaya yazarım
Kesene bereket tango bol şansKanka ağızdan çıktı 2k 5 kişi rol açsınlar başarırlarsa ordan devam edin. Yarın akşam yine otururum masaya yazarım