Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Fterim1905 | Kasa 228 Hedef 2-3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tango35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,188
3,440
113
430k 2 k dağıtım valla helal olsun adam bugün 50k parasını aldi 15 kişiye rol açtırdı diyecek söz yok herkese hayırlı sabahlar
Hacım ben kimseden rol almıyorum. Bunu diğer konu da da yazdım. Kazandığımda içinden neyse onu yapıyorum. 3 gündür ne kadar verdiğimi biliyor musun bilmiyorsun mesela. Papara geçmişini atsam zararıma yardım eder misin etmezsin. Yani içimden doğmuş 2k atmışım valla bazen ayıp ediliyor bu olaylarda yaptığına pişman oluyor insan diğerlerinin gönlü kırılıyor diye. Yarın akşam inşallah daha iyisini yaparız

Calypso13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15,959
13,171
113
Hacım ben kimseden rol almıyorum. Bunu diğer konu da da yazdım. Kazandığımda içinden neyse onu yapıyorum. 3 gündür ne kadar verdiğimi biliyor musun bilmiyorsun mesela. Papara geçmişini atsam zararıma yardım eder misin etmezsin. Yani içimden doğmuş 2k atmışım valla bazen ayıp ediliyor bu olaylarda yaptığına pişman oluyor insan diğerlerinin gönlü kırılıyor diye. Yarın akşam inşallah daha iyisini yaparız
Bro kimse laf edemez de 6kksi vardi 2kisi daha ekle diye rica ettim ama senin bileceğin is. Kesnee bereket yarin o elemani yolariz keyfimiz kacmasin.

Yapabilirim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,365
7,584
113
Zaten kesintili gelip kesintili atılacak abi bukadar yapmayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...