- 2,188
- 3,440
- 113
La şeytan dürtüyor solvenin bi 200ünü daha alalım mı 😂😂
kanka hallettik başaran @Yapabilirim görecekLa ne yaptim benle ne alakasi var
o zügürt agası parası cok esek biriLa şeytan dürtüyor solvenin bi 200ünü daha alalım mı 😂😂
Al al kalanlara da rolling yaptirirsin 😆😆La şeytan dürtüyor solvenin bi 200ünü daha alalım mı 😂😂
İçinden geçiyorsa dene dost azdan az çoktan çok giderLa şeytan dürtüyor solvenin bi 200ünü daha alalım mı 😂😂
La umuta soyledim 2 3kisi daha ekle diye yine kabaht bizim basimiza patladikanka hallettik başaran @Yapabilirim görecek
Masa limiti düşmedi kalktığım paradan aşağıdı oturamıyordum. Limit düşünce 1k daha deneriz olursa yürürüz bakalım 😂Al al kalanlara da rolling yaptirirsin 😆😆
Hadi bol sans. O eleman gitmediyse yine kurtsrirsin bro. Valla ben kalkmazdim masadan 😆Masa limiti düşmedi kalktığım paradan aşağıdı oturamıyordum. Limit düşünce 1k daha deneriz olursa yürürüz bakalım 😂
O zaman uyumuyorum dost 😁😁Masa limiti düşmedi kalktığım paradan aşağıdı oturamıyordum. Limit düşünce 1k daha deneriz olursa yürürüz bakalım 😂
Nasil sovuyor pust sjsjsjsnSolven beni görünce anasının kırığını görmüş gibi oluyor😂😂😂
Dost ekledine para gelmiyor ki 2-3 kişi daha eklensin sende kabahat yok liste neyse ona göre dağıtım yapılır sen bu konulari biliyorsun mudaahle edersin diye yazdım neyse siktiret bugünde böyle olsunLa umuta soyledim 2 3kisi daha ekle diye yine kabaht bizim basimiza patladi
sen bana alındı simdi ?Dost ekledine para gelmiyor ki 2-3 kişi daha eklensin sende kabahat yok liste neyse ona göre dağıtım yapılır sen bu konulari biliyorsun mudaahle edersin diye yazdım neyse siktiret bugünde böyle olsun
La ben listeyi bilsem ferdiyi ekler miyim shsbsbs @ferdikadıoğluDost ekledine para gelmiyor ki 2-3 kişi daha eklensin sende kabahat yok liste neyse ona göre dağıtım yapılır sen bu konulari biliyorsun mudaahle edersin diye yazdım neyse siktiret bugünde böyle olsun
Dost akşam başarılı olursam ben seni görürüm dert etmeDost ekledine para gelmiyor ki 2-3 kişi daha eklensin sende kabahat yok liste neyse ona göre dağıtım yapılır sen bu konulari biliyorsun mudaahle edersin diye yazdım neyse siktiret bugünde böyle olsun
Ferdi de her yerden çıkıyor demiLa ben listeyi bilsem ferdiyi ekler miyim shsbsbs @ferdikadıoğlu
Masa limiti düşmedi kalktığım parayla oturabiliyıum şuan o kasa da yok şuan 300ü çekime verdim bile 😂@tango35 senin ekip hala oturuyor
Bana @Damb devir etti kıskanmaLa ben listeyi bilsem ferdiyi ekler miyim shsbsbs @ferdikadıoğlu