- 7,349
- 3,551
- 113
payco papara yazarken artık bosluk bırakarak yaz 
Ben felixe Alalha emanet görüşürüz kanka yazdım ona bile uyarı geldi Başkanın düzeltmesi lazım bu işiKanka mesela nokta koyuyorsun link kabul ediyor
Hocammmmmmm ona göre hocammmmTeşekkürler @tango35 😁 maç yok fazla denedik gene de şansımızı Ekli dosyayı görüntüle 744128
@ferdikadıoğlu senin sektör öldü, üyeliği silsen bile olur gibi artıkMesele çözüldü 🤣 papara iban ve dilencilik yasak 😀
Aralarda boşluk bırakır resim olarak atar o yolunu bulur@ferdikadıoğlu senin sektör öldü, üyeliği silsen bile olur gibi artık
Aynen normal sohbete bile uyariBen felixe Alalha emanet görüşürüz kanka yazdım ona bile uyarı geldi Başkanın düzeltmesi lazım bu işi
Adama özel dm atması yasaklanmış geçmişte, gerçek bir markaAralarda boşluk bırakır resim olarak atar o yolunu bulur
Bizim paralar nerde ayıp la sana ahmo bolşans @SabriBeyUlan kasada 220 vardı 120 çekmiştim 100ü bırakmıştım akşam maçlara oynayacaktım 100k 430k oldu 😂😂😂
Biz uçak bilete bulamazken adam komple.ucagi aldı ,😂Bizim paralar nerde ayıp lan sana bolşans
Gecen haftadan Bize sözü vardı unuttu bizi siki sagolsun kazansında batmasın 😀Biz uçak bilete bulamazken adam komple.ucagi aldı ,😂
Hacım valla 600 binliralık altın aldım paranın hepsini bağladım önceki hatalara düşmemek için. Daha da bozduranın aq 😂Bizim paralar nerde ayıp la sana ahmo bolşans @SabriBey
Sabah solveni patlattım 7500 dolarını aldım 😂 öncesinde de hadesten 6000 dolar almıştım 😂Bizim paralar nerde ayıp la sana ahmo bolşans @SabriBey
Hep bir bahane dost iyi bahane buluyosun hellalHacım valla 600 binliralık altın aldım paranın hepsini bağladım önceki hatalara düşmemek için. Daha da bozduranın aq 😂
Çekemeyenler anten taksınHep bir bahane dost iyi bahane buluyosun hellal
😂😂😂 çok da lazımdın sapriiiii ne olur savun ne olurEniste hakliymis valla bosuna savunduk arkadasi