- 5,898
- 3,281
- 113
Bütün gün formda dolaşan nesime pirlantayida kapmissin gece bi 3 lü yapar mıyız burayada baktigini biliyorum yazarsiniz dm den öptüm
AAhahaşjpsak bol şansEvlere temizlige gittim onu biriktirdim kocamin euro vardi onu bozdurduk roll.acabilirmiyim.dedim.ac dedi herkese bol.şans hadi sinerji😉
Bol sansEvlere temizlige gittim onu biriktirdim kocamin euro vardi onu bozdurduk roll.acabilirmiyim.dedim.ac dedi herkese bol.şans hadi sinerji😉
35 kişiye 1k dimiEvlere temizlige gittim onu biriktirdim kocamin euro vardi onu bozdurduk roll.acabilirmiyim.dedim.ac dedi herkese bol.şans hadi sinerji😉
Aynen payfix leri hazirlayin35 kişiye 1k dimi
Sıralı şekilde sen yazarsın dm den kocana sorma sorarsan gönderme derAynen payfix leri hazirlayin
Bır insanda hıcmı şans olmazEvlere temizlige gittim onu biriktirdim kocamin euro vardi onu bozdurduk roll.acabilirmiyim.dedim.ac dedi herkese bol.şans hadi sinerji😉
Sana özel vericem 😉Bır insanda hıcmı şans olmaz
6k için enteresan bir risk olmuşYukarda ya kral kupon
Risk benim kral bugune kadar kimseye eyvallah demedik haksiza haksiz dedik kimsenin adami olmadik kimseyede boyun egmedik anlayan anladi bu konuyu6k için enteresan bir risk olmuş
Saygi duyarım üstad risk almadan para da gelmez zaten bol şanslarRisk benim kral bugune kadar kimseye eyvallah demedik haksiza haksiz dedik kimsenin adami olmadik kimseyede boyun egmedik anlayan anladi bu konuyu
Kocan senı bu gece döver Celtic attıRisk benim kral bugune kadar kimseye eyvallah demedik haksiza haksiz dedik kimsenin adami olmadik kimseyede boyun egmedik anlayan anladi bu konuyu
Sıkma canını 2-1 bağlarızAman allah munih gol.yedi olsun dm leri hazirlayin o zaman göğüslerimi gostericem kiz nesime merdesin kocanda baksin
Aa o zaman tamam nü atarim o zaman boydan nesimecim sen.yapmiyomusun bekliyoruz hala bak ben yapicam.sonra senSıkma canını 2-1 bağlarız
Reıs ıyımısın sen?Aa o zaman tamam nü atarim o zaman boydan nesimecim sen.yapmiyomusun bekliyoruz hala bak ben yapicam.sonra sen