Kurtarılma şansı yok dimi kardeşimButun yollar kapali
Kesinlikle yokKurtarılma şansı yok dimi kardeşim
Sadece gmailin adını biliyorum aq gitti desene 7 senelik mailim ulan nasıl böyle bir halt ettim kafayinyixem dünden beri bu bilgisayarcilar filanda yapamaz dimi kralKesinlikle yok
Eski telefonuna ne oldu ?Sadece gmailin adını biliyorum aq gitti desene 7 senelik mailim ulan nasıl böyle bir halt ettim kafayinyixem dünden beri bu bilgisayarcilar filanda yapamaz dimi kral
İşe yaramaz kurtarma mailine ulasman lazım.yada telefon numarasinaSattığım telefon bana hediye gelmişti yakınımdan 2017 yılında , gmaili kendi kurmuştu , numara bağlantılı mail ona aitti fakat oda değiştirmis hattı telefonu vs .
Sattığım telefonu geri alabilirim gidip ama bir işe yararmi sıfırlanmış telefon
İkiaide yok kardeşim aq böyle işin ben lanet olsun sağolasın yinedeİşe yaramaz kurtarma mailine ulasman lazım.yada telefon numarasina
kardeşim Telekom calisaniyim numaranı alma şansımız olabilir wpden yaz özelden numaramı atiyormDostlar bugün yeni cihaz aldım kayıtlı gmailim gitti.
Telefon numarası ve bağlantılı mailde eskiydi , 7 senelik telefondu. Sifreyide unuttum.
İçinde özel evraklarim filan vardı.
Bu gmaili kurtarma şansım var mı. ?
mesaj atılmıyor sana 05071678131 yazDostlar bugün yeni cihaz aldım kayıtlı gmailim gitti.
Telefon numarası ve bağlantılı mailde eskiydi , 7 senelik telefondu. Sifreyide unuttum.
Şifresini biliyormuydun ki iki faktörlü dogrulamamı var epostadaDostlar bugün yeni cihaz aldım kayıtlı gmailim gitti.
Kanka hediyeydi kurulu gelmişti bana telefon iPhone 8 Lee ilk piyasaya çıktığındaŞifresini biliyormuydun ki iki faktörlü dogrulamamı var epostada
Alamazsın artık gecmiş olsun benimde senin gibi gitti numarayı bile alamadım vallaKanka hediyeydi kurulu gelmişti bana telefon iPhone 8 Lee ilk piyasaya çıktığında