6 Eki 2023 #21 K kir678 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 2,601 2,327 113 mucahitbolat' Alıntı: Alamazsın artık gecmiş olsun benimde senin gibi gitti numarayı bile alamadım valla Genişletmek için tıkla ... Yapma ya olmuyor mu hiç mail filan atsak biyerlere cozum yok mu sen ugrastin mi dostum almak icin
mucahitbolat' Alıntı: Alamazsın artık gecmiş olsun benimde senin gibi gitti numarayı bile alamadım valla Genişletmek için tıkla ... Yapma ya olmuyor mu hiç mail filan atsak biyerlere cozum yok mu sen ugrastin mi dostum almak icin
6 Eki 2023 #22 Victorosimhen .. Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 19,448 7,375 113 kir678' Alıntı: Yapma ya olmuyor mu hiç mail filan atsak biyerlere cozum yok mu sen ugrastin mi dostum almak icin Genişletmek için tıkla ... Vodafone bayine gittim hattı vermediler iki faktörlü doğrulama vardı gitti öyle Benimkide alamadım
kir678' Alıntı: Yapma ya olmuyor mu hiç mail filan atsak biyerlere cozum yok mu sen ugrastin mi dostum almak icin Genişletmek için tıkla ... Vodafone bayine gittim hattı vermediler iki faktörlü doğrulama vardı gitti öyle Benimkide alamadım