Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Galatasaray Trendyol Süper Lig'in 5. Haftasında Çaykur Rizespor'u Konuk Edecek

vado90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,365
4,978
113
Kuşlarda Diye Genelleme Dikerım olmuyan beynini Senin
şunları bi sağlam gagaladınız 5 kere hala akıllanmaz mı bi insan ya köpeğin gt ne girip çıktılar süper kupa maçında 5 yenmez hala söylüyorum bari bi şeref golü attırtsaydınız :D

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
48,705
53,259
113
şunları bi sağlam gagaladınız 5 kere hala akıllanmaz mı bi insan ya köpeğin gt ne girip çıktılar süper kupa maçında 5 yenmez hala söylüyorum bari bi şeref golü attırtsaydınız :D
Burada Bazı Gsliler Var Onlarla tartısmayı Bıraktım Onlarda Beyin Yok Onlar Gebeş kaplumbagası Burada şak şakcı pezolar var yendıklerınde tasak gecerler herkezle Kendılerıne Cakıldımı konuda dalga gecenlerın analarına Soverler burada oyle Gsliler Var

vado90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,365
4,978
113
Burada Bazı Gsliler Var Onlarla tartısmayı Bıraktım Onlarda Beyin Yok Onlar Gebeş kaplumbagası Burada şak şakcı pezolar var yendıklerınde tasak gecerler herkezle Kendılerıne Cakıldımı konuda dalga gecenlerın analarına Soverler burada oyle Gsliler Var
maalesef öyle ama napıcan karakter parayla satın alınmıyor işte

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
48,705
53,259
113
maalesef öyle ama napıcan karakter parayla satın alınmıyor işte
Burada oyle Anabacı Sovuyor ama Karsıma Gelse Abi abi Diye aglar Acırsam namerdım oyle gtlere Ama işte denk gelmıyor birtane denk geldı buradan once benım bursada oturdugumu bılmıyor bunun adresıne kadar buldum yakaladım cafede bak sokak ortasında dovdum odunla

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
48,705
53,259
113
herneyse masa istedigimiz gibi atıyor sıze bolsans

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,822
26,724
113
Burada oyle Anabacı Sovuyor ama Karsıma Gelse Abi abi Diye aglar Acırsam namerdım oyle gtlere Ama işte denk gelmıyor birtane denk geldı buradan once benım bursada oturdugumu bılmıyor bunun adresıne kadar buldum yakaladım cafede bak sokak ortasında dovdum odunla
Ben odunsuz doverim 190 santim adamiz oduna gerek yok :)

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,376
5,258
113
5 -0 biter , ahan da buraya yazıyorum