- 48,705
- 53,259
- 113
Kuşlarda Diye Genelleme Dikerım olmuyan beynini SeninNe guluyorsunuz acın market degerine bakın harry kane ile aynı..
Kıskanç kuşlar
Alıntı da lequipe' ten...
Kuşlarda Diye Genelleme Dikerım olmuyan beynini SeninNe guluyorsunuz acın market degerine bakın harry kane ile aynı..
Kıskanç kuşlar
Alıntı da lequipe' ten...
www.instagram.com
şunları bi sağlam gagaladınız 5 kere hala akıllanmaz mı bi insan ya köpeğin gt ne girip çıktılar süper kupa maçında 5 yenmez hala söylüyorum bari bi şeref golü attırtsaydınızKuşlarda Diye Genelleme Dikerım olmuyan beynini Senin
aga bu 2 si olmasa harbi bjk nın işi zor valla da şu silva harbi tşk li adamYemisim osimhenini babalar var burda
Ekli dosyayı görüntüle 618112Ekli dosyayı görüntüle 618113Ekli dosyayı görüntüle 618114
5 adama bedel oyle topcuaga bu 2 si olmasa harbi bjk nın işi zor valla da şu silva harbi tşk li adam
Burada Bazı Gsliler Var Onlarla tartısmayı Bıraktım Onlarda Beyin Yok Onlar Gebeş kaplumbagası Burada şak şakcı pezolar var yendıklerınde tasak gecerler herkezle Kendılerıne Cakıldımı konuda dalga gecenlerın analarına Soverler burada oyle Gsliler Varşunları bi sağlam gagaladınız 5 kere hala akıllanmaz mı bi insan ya köpeğin gt ne girip çıktılar süper kupa maçında 5 yenmez hala söylüyorum bari bi şeref golü attırtsaydınız![]()
AdammmYemisim osimhenini babalar var burda
Ekli dosyayı görüntüle 618112Ekli dosyayı görüntüle 618113Ekli dosyayı görüntüle 618114
maalesef öyle ama napıcan karakter parayla satın alınmıyor işteBurada Bazı Gsliler Var Onlarla tartısmayı Bıraktım Onlarda Beyin Yok Onlar Gebeş kaplumbagası Burada şak şakcı pezolar var yendıklerınde tasak gecerler herkezle Kendılerıne Cakıldımı konuda dalga gecenlerın analarına Soverler burada oyle Gsliler Var
sıkıntı yok başkanın babasının takımı her zaman kardeştirAdammm
Nasssiiisıkıntı yok başkanın babasının takımı her zaman kardeştir![]()
Burada oyle Anabacı Sovuyor ama Karsıma Gelse Abi abi Diye aglar Acırsam namerdım oyle gtlere Ama işte denk gelmıyor birtane denk geldı buradan once benım bursada oturdugumu bılmıyor bunun adresıne kadar buldum yakaladım cafede bak sokak ortasında dovdum odunlamaalesef öyle ama napıcan karakter parayla satın alınmıyor işte
Tertemiz maçtı vadocum bol şansmaalesef öyle ama napıcan karakter parayla satın alınmıyor işte
Bol şansherneyse masa istedigimiz gibi atıyor sıze bolsans
Şansa İhtiyacım yok Foncu tesekurler yinedeBol şans
Ben odunsuz doverim 190 santim adamiz oduna gerek yokBurada oyle Anabacı Sovuyor ama Karsıma Gelse Abi abi Diye aglar Acırsam namerdım oyle gtlere Ama işte denk gelmıyor birtane denk geldı buradan once benım bursada oturdugumu bılmıyor bunun adresıne kadar buldum yakaladım cafede bak sokak ortasında dovdum odunla
Bugun siteleri silkeliyorum bir iki site daha var onlarinda bi tozunu alayimBol şans
bıryerden sonra elım agrıdı ondan oduna gectım fındıkcı herneyse Rafa izliyimBen odunsuz doverim 190 santim adamiz oduna gerek yok![]()