- 1,337
- 612
- 113
Aynen aynenMS 2 ve 9.5 korner üst kombin güzel oran veriyor. Ya da Liverpool 5.5 korner üst
Aynen aynenMS 2 ve 9.5 korner üst kombin güzel oran veriyor. Ya da Liverpool 5.5 korner üst
Vatan haini değiliz dostum bende iptal olan gole üzüldüm mesela 🙂Aynen aynen 😄😄😄
Laf söyletmek için kendine yer arıyon gibi geldi bana da hahsssVatan haini değiliz dostum bende iptal olan gole üzüldüm mesela 🙂
Peki reis 😇E ama Yeter reis 😡😄😄
Senin yüzüne GS alamadım. Gittim 12 korner dedim 11 de kaldı. Bir kere hayrın olsunVatan haini değiliz dostum bende iptal olan gole üzüldüm mesela 🙂
Galatasaray şampiyonlar ligi sampiyonu olacakVatan haini değiliz dostum bende iptal olan gole üzüldüm mesela 🙂
Yazıklar olsun yakışmadıSenin yüzüne GS alamadım. Gittim 12 korner dedim 11 de kaldı. Bir kere hayrın olsun
AbarttttGalatasaray şampiyonlar ligi sampiyonu olacak
Holi yüzünden mesajları duruyor fitne soktuYazıklar olsun yakışmadı
Onu dinlediğin için yazıklar olsunHoli yüzünden mesajları duruyor fitne soktu
Bi rol yapalım gelırse zararının yarısını karşılarız@Holi44 paramı iade eder misin
Seyret sadece gör şiir gibi top oynuyolar şiirAbartttt
Sen bilmiyon bırak biz yapalım işi ehline bırakBi rol yapalım gelırse zararının yarısını karşılarız
Onu dinlediğin için yazıklar olsun
Holi acil olarak Newcastle iy ev 0.5 al cok acil ne var ne yoksa basBi rol yapalım gelırse zararının yarısını karşılarız
2 gundur 6 hane altında çekim yapmıyorum 🙂Sen bilmiyon bırak biz yapalım işi ehline bırak