- 33,277
- 33,654
- 113
İşbaşı yapmıştır puahaha Ban yiyecek ne günahı var garibim emekçinin@AllanSaintMaximin nerdee yine bana mı yedi bu çocuk
İşbaşı yapmıştır puahaha Ban yiyecek ne günahı var garibim emekçinin@AllanSaintMaximin nerdee yine bana mı yedi bu çocuk
Kota doldu daha atmayınKesene bereket
Abiler olmus kestane lafı tanıdık geldi miKesene bereket
O illa birini buluyor kavga için yada paranın altında kaldı bu ihtimal dahaa gerçek gibiİşbaşı yapmıştır puahaha Ban yiyecek ne günahı var garibim emekçinin
Hayır kralAbiler olmus kestane lafı tanıdık geldi mi
Hadi seri ol nba den önce dönKota doldu daha atmayın
Umarım kalmıştır paranın altında yardım eder kaldırırız puahahO illa birini buluyor kavga için yada paranın altında kaldı bu ihtimal dahaa gerçek gibi
Ya ben senin var ya adamlar inanıp dm atıyor sil şunu 😄Kesene bereket
İroni yapıyorum kim olursa olsun ülkenin bir takımini bu seviyelerde izlemek güzel oluyorYok la o kadar da degıl destekliyoruz avrupa da (kanka o düşmanın gözü kör olsun işi rövanşa bıraktı )
Kokunu alırım bana bari yapma kardeşim iyi forumlar irdelemicem seviliyonHayır kral
Bizden baskasini görmek de nasip olmucka gibi üzücü bi durum amaİroni yapıyorum kim olursa olsun ülkenin bir takımini bu seviyelerde izlemek güzel oluyor
Teşekkür ederim kral kesene bereketYa ben senin var ya adamlar inanıp dm atıyor senin hatırına 10 kişi yaptım kontenjan 6 kişi kaldı
Herkesin çarşısı pazar olsun ellesmeKokunu alırım bana bari yapma kardeşim iyi forumlar irdelemicem seviliyon
İki şikayete ucarsin bence . Dikkat etTeşekkür ederim kral kesene bereket
Geçmiş olsun dostHoliyi dinlemeyip GS galibiyeti alsam 53k pra gelecekti yılkı at alıp sucuk yapacaktım kahretsin
Beni üzdünuz gidiyorum benİki şikayete ucarsin bence . Dikkat et
Bizim burda essek var gerek yok ata.Geçmiş olsun dost
BysssBeni üzdünuz gidiyorum ben