- 26,464
- 27,714
- 113
Barça yenseydi 3 tane kuponum vardı total 10k alıyordum olmadı hepsine bağlamışım deli gibi iMaçı ben getirdim kardeşim ne şansı yerindesi 90 dk olmamıs adam son 5 dk söyledi gittim arttırdım dur
Barça yenseydi 3 tane kuponum vardı total 10k alıyordum olmadı hepsine bağlamışım deli gibi iMaçı ben getirdim kardeşim ne şansı yerindesi 90 dk olmamıs adam son 5 dk söyledi gittim arttırdım dur
Bizi de es geçmez yav hwhhdsÇökecem belkide şans puajah
İYİKİ 😍😍❤🔥Maçı stadda izledim iyiki Galatasaylıyım iyiki sana aşığım be takım muhteşem duygular içindeyim
Şansa bak buda en kötü şey hepsine aynı maç eklemekBarça yenseydi 3 tane kuponum vardı total 10k alıyordum olmadı hepsine bağlamışım deli gibi i
Helal rezzzzzz @Losers
O MAY GOT MAKİNA SEVİYORUM SENİ MUTHİS BİR ENERJİ VERİYORSUN SUAN HERKESİ ÇOK SEVİYORUM AMA SİMDİ SENİ COK SEVİYORUM
Tebrikler Sayemde kardeşim ne kazandık tahirle burda ağaç olduk JoJo kod bekliyoruz
Ölmeden önce yapılacaklar listemde ilk sırada nasip olur umarımMaçı stadda izledim iyiki Galatasaylıyım iyiki sana aşığım be takım muhteşem duygular içindeyim
Çok büyük oynadı yalnız singo bu adam manyak bir şeyMaçı stadda izledim iyiki Galatasaylıyım iyiki sana aşığım be takım muhteşem duygular içindeyim
Reis seni de çok seviyorum dünkü tenekeyi hatırlıyorsun demi 😂Tebrikler Sayemde kardeşim ne kazandık tahirle burda ağaç olduk JoJo kod bekliyoruz
Benimde ölmeden önceki listemde şuan ilk sırada bu geceyi aç aç geçirmemek varÖlmeden önce yapılacaklar listemde ilk sırada nasip olur umarım
Puahahaha evetReis seni de çok seviyorum dünkü tenekeyi hatırlıyorsun demi 😂
Kuyudayim güzelim çekmiyor telefonBenimde ölmeden önceki listemde şuan ilk sırada bu geceyi aç aç geçirmemek var
Kuyudan çıkar biziKuyudayim güzelim çekmiyor telefon
Galatasaray atabilirdi çok daha fazlasını yazık olmuşBenimde GS den gitti mal.gibi diğer maçlara bakakaldim lanet gelsin
Ekli dosyayı görüntüle 942477Ekli dosyayı görüntüle 942478
Valla öyle çok zoruma gitti hep Türklerden yatıyorum zaten daha tövbeGalatasaray atabilirdi çok daha fazlasını yazık olmuş
Makina sallar şimdi vurur masayaKuyudan çıkar bizi
Taraf bahsine yonelsen icerdeydiValla öyle çok zoruma gitti hep Türklerden yatıyorum zaten daha tövbe