- 33,277
- 33,654
- 113
Miktar bilgisi verin ona göre 1 saate sana sinyal atarız kardeşim burdaki başarısuz pujjaEyvallah kanka kuyudan ipi uzattın @Hakan170 Sinyal başarılı
Miktar bilgisi verin ona göre 1 saate sana sinyal atarız kardeşim burdaki başarısuz pujjaEyvallah kanka kuyudan ipi uzattın @Hakan170 Sinyal başarılı
Ben her gün alıyordum sen nasıl alamuyon laYatırım var benim alabiliyorsan al benim hesaba hwhdda
Şubeye gidip paranı nakit çek la yatır diğer hesababro is bankasi hesabi kapatti ya benim hala gitmedik şubeye 5k nakit avans vardı bakiyede borç uçmasın sonra
Devam et o zamanEyvallah kanka kuyudan ipi uzattın @Hakan170 Sinyal başarılı
Bende edeyim mi hakanımDevam et o zaman
Sende et belki sana da atar birşeylerBende edeyim mi hakanım
betjollyden max tutar ile %100 freebetinizi alabilir veya 1.5 iskender+cola+ 2 paket winston paketimizi de tercih edebilirsiniz tahir bey.Miktar bilgisi verin ona göre 1 saate sana sinyal atarız kardeşim burdaki başarısuz pujja
Sende et belki sana da atar birşeyler
Devam mı dolampaya kardeşimDevam et o zaman
Biz 2 paket mrlbra ya razıydık kardeşim puajajajbetjollyden max tutar ile %100 freebetinizi alabilir veya 1.5 iskender+cola+ 2 paket winston paketimizi de tercih edebilirsiniz tahir bey.
Sen daha iyi yapıyorsun o işiDevam mı dolampaya kardeşim
Slota düşecek hakanımDevam mı dolampaya kardeşim
Harbi kiskaniyor ha ben onu savunuyordum insanlaraBende edeyim mi hakanım
Bayılıyorum bu adamdaki pratik zeka ve mizahsbetjollyden max tutar ile %100 freebetinizi alabilir veya 1.5 iskender+cola+ 2 paket winston paketimizi de tercih edebilirsiniz tahir bey.
🥲 Günaydın demek için geç bir saat gibi ama diyim mi yinede kanka ouhhaHarbi kiskaniyor ha ben onu savunuyordum insanlara
Kimi dolandırdım ben isim verir misin kimin parasına senin yaptığını yaptımSen daha iyi yapıyorsun o işi
Abi kimseyi kıskandığim yok ne kıskanmasıHarbi kiskaniyor ha ben onu savunuyordum insanlara
benim irlandalı manita bu kadar iltifat etmiyor birde shelbourne çıkışlı puahahahahhshBayılıyorum bu adamdaki pratik zeka ve mizahs
Son kozumu kullanicam onu çağırıyorum @Erhan2121🥲 Günaydın demek için geç bir saat gibi ama diyim mi yinede kanka ouhha
O manita sinyal nedr bilmiyor demek ki pujjajahbenim irlandalı manita bu kadar iltifat etmiyor birde shelbourne çıkışlı puahahahahhsh