- 26,447
- 27,686
- 113
Ben oynadım diyedir whastinton ilk yarı 9 fark yememeliHakanı ciddiye aldigini bilmiyordum birak hakanı simdi miami maçına bak adebayo 1 perde kac sayi atti sayamadım
Ben oynadım diyedir whastinton ilk yarı 9 fark yememeliHakanı ciddiye aldigini bilmiyordum birak hakanı simdi miami maçına bak adebayo 1 perde kac sayi atti sayamadım
11 fark yedi bitti adebayo 30 atti tek başınaBen oynadım diyedir whastinton ilk yarı 9 fark yememeli
İlk yarı lazım bana11 fark yedi bitti adebayo 30 atti tek başına
He ilk yari miami yedek sadece adebayo var oda senin şansına 40 sayının 30 unu o atti 2 per dinlenir fark kapanır gibi adam insan üstü oyun oynadıİlk yarı lazım bana
500 freebet ortaklı kupon da gelirse iyi olurHe ilk yari miami yedek sadece adebayo var oda senin şansına 40 sayının 30 unu o atti 2 per dinlenir fark kapanır gibi adam insan üstü oyun oynadı
Bolsans neden olmasın benim gibi ust oynasan suan kuponun won du pauah
Tarzım değil maalesef Bol şans sana kankaBolsans neden olmasın benim gibi ust oynasan suan kuponun won du pauah
Ben izliyeciydim bi dost sans parası atacak benim de kuponum olacak cok mutluyum pauah umarım kazanirsin dost bizde yavaş yavaş ölu toprağı üstümüzden atalım bu arada gs müthiş top oynadı ayrıca tebrik ederimTarzım değil maalesef Bol şans sana kanka
Duzelicez umarım kanka dostlar sagolsun sizi de aynı arenada destekleriz umarımBen izliyeciydim bi dost sans parası atacak benim de kuponum olacak cok mutluyum pauah umarım kazanirsin dost bizde yavaş yavaş ölu toprağı üstümüzden atalım bu arada gs müthiş top oynadı ayrıca tebrik ederim