- 717
- 135
- 43
@Galatasaray571 beklemedeyiz
🧐 ✅ 👏 👏 👏
Knka rol deyil la bekleme kponu baksana 😀@Galatasaray571 beklemedeyiz
Bize ne faydası var 😂Knka rol deyil la bekleme kponu baksana 😀
Bu adama özel rolling yap hevesi kursağında kalmasınKnka rol deyil la bekleme kponu baksana 😀
Sen katılma ama 😂😂Bu adama özel rolling yap hevesi kursağında kalmasın
Sana özelden yapacakmış ben konuştum dost . Benim ne haddime katılmakSen katılma ama 😂😂
La ben rolignde ilk adimdan yatiyom knk beceremiyoz 😀Bu adama özel rolling yap hevesi kursağında kalmasın
Dostum forum da birsuru etkinlik oluyor ayrica burasi ekmek kapisimi aw millet muhabette geliyor sonunu bek hayirli gòrmüyorum senin 😀@Daimon bu forum de hiç etkinlik yok 😂😂
Önce kendi sonunu görde milletin sonu seni ilgilendirmez. Peygamber in doğum tarihini de kullanıcı adından çıkar. Böyle bir ortamda bunu kullanman doğru değil.Dostum forum da birsuru etkinlik oluyor ayrica burasi ekmek kapisimi aw millet muhabette geliyor sonunu bek hayirli gòrmüyorum senin 😀
Mq bizde para almak amacında değiliz rollingde de muhatbet olmuyormu ne konuştuğunu bil once 😂😂Dostum forum da birsuru etkinlik oluyor ayrica burasi ekmek kapisimi aw millet muhabette geliyor sonunu bek hayirli gòrmüyorum senin 😀
ne alaka peygamberin doğum tarihiyle üstad W:QVELKWQENÖnce kendi sonunu görde milletin sonu seni ilgilendirmez. Peygamber in doğum tarihini de kullanıcı adından çıkar. Böyle bir ortamda bunu kullanman doğru değil.
571 dostumne alaka peygamberin doğum tarihiyle üstad W:QVELKWQEN
Tam 😀Önce kendi sonunu görde milletin sonu seni ilgilendirmez. Peygamber in doğum tarihini de kullanıcı adından çıkar. Böyle bir ortamda bunu kullanman doğru değil.
ee 571 sadece peygamberin doğum tarihi diye mi kullanılıyor adam random sayılara basıp 571 yazdı belki ne alakası var yani istediği rakamı koyar571 dostum
Bekleme kuponu ne ya😂😂Knka rol deyil la bekleme kponu baksana 😀