- 26,910
- 28,581
- 113
Tam dostum para gelsinde acalimMq bizde para almak amacında değiliz rollingde de muhatbet olmuyormu ne konuştuğunu bil once 😂😂
Tam dostum para gelsinde acalimMq bizde para almak amacında değiliz rollingde de muhatbet olmuyormu ne konuştuğunu bil once 😂😂
Bence de bilinçli bir durum var sankiee 571 sadece peygamberin doğum tarihi diye mi kullanılıyor adam random sayılara basıp 571 yazdı belki ne alakası var yani istediği rakamı koyar
Tamam öyle yapsın 😂😂😂ee 571 sadece peygamberin doğum tarihi diye mi kullanılıyor adam random sayılara basıp 571 yazdı belki ne alakası var yani istediği rakamı koyar
AynenBence de bilinçli bir durum var sanki
Dostum sorunun ne anlayamadim peygamber efendimizin dogum tarihi oldgunu biliyoruz bunun bunla ne alakasi Var ne alakasi varr anlayamadim Tam olarak amacin ne senin seni ne ilgilendirir istedgim rakami koyarim konulari 56 yapip durma Guzel kardesim tatli kardesim
Tamam ahahah😂😂Dostum sorunun ne anlayamadim peygamber efendimizin dogum tarihi oldgunu biliyoruz bunun bunla ne alakasi Var ne alakasi varr anlayamadim Tam olarak amacin ne senin seni ne ilgilendirir istedgim rakami koyarim konulari 56 yapip durma Guzel kardesim tatli kardesim
Oo tbrkler broo 😂Ikinci yari beklemede Ekli dosyayı görüntüle 165816