- 39,275
- 32,929
- 113
Gidek de youwinden 50 freebet alak
Biz kimse miyiz kanka dun vardi iste sinyal atsan hallederdik, sinyal atmadin kumarda battik daha mi iyi oldu.....Lan yok manyak önemli bısey değil beklesin aq ne yapayım olunca gideriz ben öyle şeyler için hayatım boyunca kimseden para istemedim
bu iş böyle dost babamın hayrına takip edecek değiller yaUlan kupon yatti hemen dagildilar düşenin dostu olmazmis
Yoo takip ederiz biz rolling için doğar dostumuz kazansın diye ölürüzbu iş böyle dost babamın hayrına takip edecek değiller ya
Etsinler işleri nebu iş böyle dost babamın hayrına takip edecek değiller ya
Atmış kadar oldun güzel kardesım sağolasın eksik olma dediğim gibi çok önemli bişey değil olduğunda gideriz sağlığımız yerinde olsun onemli olan oBiz kimse miyiz kanka dun vardi iste sinyal atsan hallederdik, sinyal atmadin kumarda battik daha mi iyi oldu.....
tekmil ver askerBurda mısınız?
Yaz yaz uyudun mu yazBurda mısınız?
Konu sahibi puahhahaBeşiktaşa 10k kim attı hangi da**aklı adam o tanımak istiyorum
Gangplank zengin adam yaaa fakir biri olaydı üzülürdüm bayaKonu sahibi puahhaha
Yani uzulmedin zengini fakirimi var kim birinin 1 lirasını aldıysa 100 kati çıkar insGangplank zengin adam yaaa fakir biri olaydı üzülürdüm bayaama Beşiktaş öder herhalde diye düşünüyorum