- 16,139
- 12,139
- 113
Postu buldum bu sefer😅üzülmeyin dostlar ben yine de dağıtım yapıcam 5 kişiye roll 1k bu postu beğenin
Postu buldum bu sefer😅üzülmeyin dostlar ben yine de dağıtım yapıcam 5 kişiye roll 1k bu postu beğenin
@Marleyüzülmeyin dostlar ben yine de dağıtım yapıcam 5 kişiye roll 1k bu postu beğenin
kesene bereketüzülmeyin dostlar ben yine de dağıtım yapıcam 5 kişiye roll 1k bu postu beğenin
Vallahi ben 3 senedir o kadar dağıtımci gördüm genelde hep kendi adamlarına atarlardı ilk defa normal kişilerde atan birini gördüm tebrik ederim daha çok versinüzülmeyin dostlar ben yine de dağıtım yapıcam 5 kişiye roll 1k bu postu beğenin
Teşekkürler kankaüzülmeyin dostlar ben yine de dağıtım yapıcam 5 kişiye roll 1k bu postu beğenin
Kesenebereket dostumüzülmeyin dostlar ben yine de dağıtım yapıcam 5 kişiye roll 1k bu postu beğenin
bunlar daha beter çıktı onlara sayı attıramıyorduk bunlar gözü kapalı atıyor hrhaldeKesene bereket ama kupon gelseydi daha tatli olurdu
Ritmi yakalayinca hepsi curry oluyo sansimiza saglik olsun diyecegiz yine malesefbunlar daha beter çıktı onlara sayı attıramıyorduk bunlar gözü kapalı atıyor hrhalde
daha beteri ne olabilir diyoruz karşımıza çıkıyorlar sağolsunlarbunlar daha beter çıktı onlara sayı attıramıyorduk bunlar gözü kapalı atıyor hrhalde
Bol şanslarHerkese bol şanslar...
Adalet mülkün temeli kime gittiğinin bir önemi yok niyet önemliVallahi ben 3 senedir o kadar dağıtımci gördüm genelde hep kendi adamlarına atarlardı ilk defa normal kişilerde atan birini gördüm tebrik ederim daha çok versin
Yine gel kaldık herhaldeüzülmeyin dostlar ben yine de dağıtım yapıcam 5 kişiye roll 1k bu postu beğenin
Kesene bereketüzülmeyin dostlar ben yine de dağıtım yapıcam 5 kişiye roll 1k bu postu beğenin
Üst desek atmazlardı52 sayı nedir
meto para bitti nerde bizim haraçlarBol şanslar
@Barrios sana uzun uzun yazacağım derken etkinliği kaçırdık 1 k mı ver benim 🤣
Hiç etikette atmiyorsun dostPostu buldum bu sefer😅