- 11,046
- 6,872
- 113
Hayırlısı
sen bize yardımcı oluyon dost atıyom sana gönderir misin bu arakdaşlaraYine yetişemedim vay arkadaş ne bahtsız bedeviyim ben ya
Çoğu kısmında değilsin elendin malesef 🤩bende mi dostum
Kesene bereket dostumakin1996
Ciqlett
Hamzaxaslan
ozkancoskun57
Zalihaan dm lütfen
Atarım dostsen bize yardımcı oluyon dost atıyom sana gönderir misin bu arakdaşlara
İban atın dostlarakin1996
Ciqlett
Hamzaxaslan
ozkancoskun57
Zalihaan dm lütfen
Attım knkİban atın dostlar
Anca birbirimizi avutalım zaten 🤣Haydaaa sana yazacam diye bende kaçırdım 1k borcun var bana
reis bırak rollü sigaramız yokakin1996
Ciqlett
Hamzaxaslan
ozkancoskun57
Zalihaan dm lütfen
baskasının attıgı ile açtıgı konuyu atar sana mort olursun 🤣🤣🤣Aynı kişiler çoğu forumda kendi parasıyla roll bile açmayan kişiler teşekkürler
Ben hep kendi bakiyemle acip kaybediyorum agam isim belirtseydin keske 😀Aynı kişiler çoğu forumda kendi parasıyla roll bile açmayan kişiler teşekkürler
reis ben kişiye bakmam kim ne yapar forumda bilmiyorum bazıları vardı shellac reis halletti onları uzun zamandır forumda görmüyorum onları zaten çete gibi takılıyorlardı forumdaAynı kişiler çoğu forumda kendi parasıyla roll bile açmayan kişiler teşekkürler
Aynen öyle şimdi bunlar bir de joafelixten 1000 er yalar 🤣baskasının attıgı ile açtıgı konuyu atar sana mort olursun 🤣🤣🤣
Ya kanka niye üstünüze alınıyonuz. Belli değil mi kim açıp açmadığıBen hep kendi bakiyemle acip kaybediyorum agam isim belirtseydin keske 😀
onarl hep kendi aralarında alıp verirlerdireis ben kişiye bakmam kim ne yapar forumda bilmiyorum bazıları vardı shellac reis halletti onları uzun zamandır forumda görmüyorum onları zaten çete gibi takılıyorlardı forumda
reis banada bi şans parası verirmisin be 1k fazla , ufacık bişeyler yetersen bize yardımcı oluyon dost atıyom sana gönderir misin bu arakdaşlara