- 2,283
- 853
- 113
peki teşekkürlerSizin ben abk. Sizin gibi mikroplar yüzünden konu açılmıyor. Dilenci herifler
peki teşekkürlerSizin ben abk. Sizin gibi mikroplar yüzünden konu açılmıyor. Dilenci herifler
Öyle ama ben yine senin gibi yapmıyorum, dışardan hoş durmuyorsıkıntı yok reis uyarın için teşekkürler , ne olacaksa olsun artık bıktık , senin geçen günkü halin gibiyim
ya sen ne anlatıyon 1 saattir herkes takip etti zaten ilk 2 kuponu tartısma cıkarmaAynn adam oraya post atyı kimse begenemde 10 dk milet sonrdan ayıktı
Allah daha çok versin ben bu ismi değiştirmem gerekiyor aiqi baron yazınca herkes zengin sanıyor verecekse millet ödül. İsimden vermiyorlar 😅😀😅😀😅😀😅sıralamaya göre dğil ki reis o nereden çıktı o piti piti yaptım 5 kişi kim çıktıysa onu yazdım :d
tamam reis tekrarlanmazÖyle ama ben yine senin gibi yapmıyorum, dışardan hoş durmuyor
senin vandettayı güncellemen gerekiyor daha güzel bir görselini bulabilirsinAllah daha çok versin ben bu ismi değiştirmem gerekiyor aiqi baron yazınca herkes zengin sanıyor verecekse millet ödül. İsimden vermiyorlar 😅😀😅😀😅😀😅
Huzur ancak Allah'ı anmakla olur..senin vandettayı güncellemen gerekiyor daha güzel bir görselini bulabilirsin