- 27,001
- 9,673
- 113
wooonnnn
ben 4 kere cyber aldım hep üst hepsinde 1 sayıyls yattım alt aldım yine yattımMK muptezelleri nasıl ayarlı ya sinirim bozuldu. 4 dk varken kolay thompson 3lugu yüksek bomboş attığı üçlükler hepsi kaçtı. Pota altında boş turnikeler kaçtı. Bunları da kapatıyorlar herhalde bı anda sayı olmasın diye. Gelmeseydi sinirim bozulurdu iyice he uyuyamazdim
Hadi uyu artıkMK muptezelleri nasıl ayarlı ya sinirim bozuldu. 4 dk varken kolay thompson 3lugu yüksek bomboş attığı üçlükler hepsi kaçtı. Pota altında boş turnikeler kaçtı. Bunları da kapatıyorlar herhalde bı anda sayı olmasın diye. Gelmeseydi sinirim bozulurdu iyice he uyuyamazdim
Ne zengini dost adam 200k kazandı zengin onlar. Sen ben fakiriz fakir rollingi bunlar 😁Hadi uyu artıkhuzurla zengin uykusu çek
![]()
Sabah olmuş ya laSilent Thomas maçı 4-3 bitmiş.
MAÇ önü 4.5 üst oranı 2.20ydi
Ben bu sporu biliyorum ya kaçtı oran
Elbet kader bizede gülecek..Ne zengini dost adam 200k kazandı zengin onlar. Sen ben fakiriz fakir rollingi bunlar 😁
Bize 8 k lazım dost bakma sen onlara iki gün sonra rol parası isterler özelden atarım sanaNe zengini dost adam 200k kazandı zengin onlar. Sen ben fakiriz fakir rollingi bunlar 😁
HaklıBize 8 k lazım dost bakma sen onlara iki gün sonra rol parası isterler özelden atarım sana![]()
Doğrudur dost. Kumar alemi bir gün 100K olur iki gün sonra sigara paran olmazBize 8 k lazım dost bakma sen onlara iki gün sonra rol parası isterler özelden atarım sana![]()
Olayın özeti bu o yüzden ben kazandığında hep dağıtırım siteye gideceğine dostlarımıza gitsin ben 20 kazandığımda onlar kadar dağıtırım vallaDoğrudur dost. Kumar alemi bir gün 100K olur iki gün sonra sigara paran olmaz