Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gece Kriz

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,254
20,836
113
Pandemiden önce vs kredi çekenler maaşlar birden artınca o kredileri çerez parası gibi ödeyip ev sahibi oldular haylaz çocuk. Bizde bi baltaya sap olamadık gitti.
2020de üst katta 2+1 daireyi 50 bine satılığa çıkarttılar cepte 40 var 10 bulup alamadık şimdi o daire 3 milyondan fazla eder aslinda salaklık bende ulan gitte 40 ı al sana 10 bini vereceğim diye senet imzalasana aptal kafa ondan sonra evler arabalar gir fırladı evde arabada hayal oldu araba neyse çok önemli değilde ev almak tarihe karıştı ,yaramaz çocuk seni 😂

Kedicik135

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,400
886
113
sıkma canını okşa patlıcanını 😂
50 bin lira için intiharmı etsin adam gardaşım bazen foruma bakıyorum 500-1000 lirayı büyük paraymış gibi görenler var kişiye göre büyük para tabi benim ekonomi algımı kumar bozdu artık 100-200 k kaybetsemde skme pek takmıyorum çünkü genel olarak kârdan zarar oluyor ha koyuyormu koyuyor ama çokta umrumda değil 🙂

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,587
1,087
113
Birader dünyanın geçici olduğunu batarsa batsın elin Musk giller paranın amk koyuyor ben 50 100 k için köpek oluyorum karakterim gidiyor kendime zarar veriyorum değermi batarsa batsın benden degerlimi de geç ben böyle yendim o duyguyu

Cihat5234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,235
1,927
113
Dostlar biliyosunuz gece 100 bin yapacam diye koddan kazandığımi yatırıp kaybettim cebimde kuruş yokken 50 binlira kaybedince sabaha karşı sinir kirizine girdim kendime zarar verdim sonra beni acil pksiyatriye götürdüler iğne vurdular 12 gbi sakinleştim doktorum başka ilaç verdi 13 .00 gbi ciktm hastaneden şuanda ruh gibiyim hala üzüntüm var nasıl yaptım okadar parayı bianda verdim diye kirkyilda bi kod kazanciyla yükselip sonra kaybetmek koyuyo insana 110 bin 120 bin yapabilseydim zaten 10 15 bini dagitacaktm aklımdaydi zaten ama olmadı
Geçmiş olsun

theyigit

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,182
753
113
50 bin lira için intiharmı etsin adam gardaşım bazen foruma bakıyorum 500-1000 lirayı büyük paraymış gibi görenler var kişiye göre büyük para tabi benim ekonomi algımı kumar bozdu artık 100-200 k kaybetsemde skme pek takmıyorum çünkü genel olarak kârdan zarar oluyor ha koyuyormu koyuyor ama çokta umrumda değil 🙂
doğru diyon reis bu devirde 50k kaybeden herkes patlıcanı okşasın :D sana küçük bir meblağ bazılarına inanılmaz büyük orası göreceli

nava911

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
577
261
63
10 unda maaş yattı 11 önde sıfır ve -30 K üstüne salak gibi düşünüyorum şuan hala alırım umudu var