- 5,024
- 5,253
- 113
Geçmiş olsun
La senin daha 1 liralık ne kupon paylaşımını ne slot paylaşımını gördüm ama sen sürekli 200 500 betden slot oynuyorsun hergun 100k kaybediyorsun.ne içince bu hayali görüyorsun yazda arada bizde içelim ondanDostlar biliyosunuz gece 100 bin yapacam diye koddan kazandığımi yatırıp kaybettim cebimde kuruş yokken 50 binlira kaybedince sabaha karşı sinir kirizine girdim kendime zarar verdim sonra beni acil pksiyatriye götürdüler iğne vurdular 12 gbi sakinleştim doktorum başka ilaç verdi 13 .00 gbi ciktm hastaneden şuanda ruh gibiyim hala üzüntüm var nasıl yaptım okadar parayı bianda verdim diye kirkyilda bi kod kazanciyla yükselip sonra kaybetmek koyuyo insana 110 bin 120 bin yapabilseydim zaten 10 15 bini dagitacaktm aklımdaydi zaten ama olmadı
Dost olay o zaten 3 ay uğraşırsın 100-200k yaparsın bi gecede sıfırlarsın olmayınca olmuyor eline şans geçince borçları kapayıp 3-5 harcama yapacaksın en kötüDostlar biliyosunuz gece 100 bin yapacam diye koddan kazandığımi yatırıp kaybettim cebimde kuruş yokken 50 binlira kaybedince sabaha karşı sinir kirizine girdim kendime zarar verdim sonra beni acil pksiyatriye götürdüler iğne vurdular 12 gbi sakinleştim doktorum başka ilaç verdi 13 .00 gbi ciktm hastaneden şuanda ruh gibiyim hala üzüntüm var nasıl yaptım okadar parayı bianda verdim diye kirkyilda bi kod kazanciyla yükselip sonra kaybetmek koyuyo insana 110 bin 120 bin yapabilseydim zaten 10 15 bini dagitacaktm aklımdaydi zaten ama olmadı
Tutan oran yok ki hepsi gs den yatti@clovers1995 özel oranlardan parayı kırdın galiba dostum sesin çıkmıyor 🤣
Moralim bozuk dost hiç keyfim yok fazla girmiyorum foruma@clovers1995 özel oranlardan parayı kırdın galiba dostum sesin çıkmıyor 🤣
JoJo GS kazanır 10 oran vardi 1 k ya 10 kTutan oran yok ki hepsi gs den yatti
Hiç gülmedin dost bu hayattaMoralim bozuk dost hiç keyfim yok fazla girmiyorum foruma
Ona kimse güvenip oynamaz ki turnuvaya katılan da yoktur zaten aldirmiyorJoJo GS kazanır 10 oran vardi 1 k ya 10 k
Diğer siteleri bilmiyorum
Onlarda turnuva siralamasi istiyor. Ulan o siralamaya giren adamın ozelemi ihtiyaci olur diyesi geliyor insanınJoJo GS kazanır 10 oran vardi 1 k ya 10 k
Diğer siteleri bilmiyorum
Geçmiş olsun. Şansını sevsinlerAnanı skym hayat Ekli dosyayı görüntüle 942471
Şansın da bu hayatın da anasını skeyim önümüz bayram 200 bin borç varGeçmiş olsun. Şansını sevsinler
Bırakırsan oynamayı borçta biter dertte tasa takma kafaya yatırım saglama siteler zaten promosyon yapıyor güzel kafana yatınca al çık zorlamaŞansın da bu hayatın da anasını skeyim önümüz bayram 200 bin borç var
Tefeci gibi bişeye de bulaştım 90 bin para yatacak 200 bin borç var ne yapacağımı bilmiyorumBırakırsan oynamayı borçta biter dertte tasa takma kafaya yatırım saglama siteler zaten promosyon yapıyor güzel kafana yatınca al çık zorlama
Geçmiş olsun bu illeti bırakmadan borç bitmez.Şansın da bu hayatın da anasını skeyim önümüz bayram 200 bin borç var
90 bini al tefeciye ver anlat gidip 2 ye katlamaya calısma patlarsınTefeci gibi bişeye de bulaştım 90 bin para yatacak 200 bin borç var ne yapacağımı bilmiyorum
Bu oyuna devam edersen borcun 400k ya çıkarTefeci gibi bişeye de bulaştım 90 bin para yatacak 200 bin borç var ne yapacağımı bilmiyorum
Öyle bişey yapmam patlayacagim kadar patladım üç ay içinde düze cikamazsam bu dünyadan gitmeyi düşünüyorum90 bini al tefeciye ver anlat gidip 2 ye katlamaya calısma patlarsın