Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gece Kriz

blackzero

O Jaleye söyle daha benim gibi delikanlı tanımamış
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,417
3,802
113
Dostlar biliyosunuz gece 100 bin yapacam diye koddan kazandığımi yatırıp kaybettim cebimde kuruş yokken 50 binlira kaybedince sabaha karşı sinir kirizine girdim kendime zarar verdim sonra beni acil pksiyatriye götürdüler iğne vurdular 12 gbi sakinleştim doktorum başka ilaç verdi 13 .00 gbi ciktm hastaneden şuanda ruh gibiyim hala üzüntüm var nasıl yaptım okadar parayı bianda verdim diye kirkyilda bi kod kazanciyla yükselip sonra kaybetmek koyuyo insana 110 bin 120 bin yapabilseydim zaten 10 15 bini dagitacaktm aklımdaydi zaten ama olmadı
25 gün boyunca her gün farklı karı çağırırdın o parayla

GOKAYBET

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
17,111
10,027
113
Dostlar biliyosunuz gece 100 bin yapacam diye koddan kazandığımi yatırıp kaybettim cebimde kuruş yokken 50 binlira kaybedince sabaha karşı sinir kirizine girdim kendime zarar verdim sonra beni acil pksiyatriye götürdüler iğne vurdular 12 gbi sakinleştim doktorum başka ilaç verdi 13 .00 gbi ciktm hastaneden şuanda ruh gibiyim hala üzüntüm var nasıl yaptım okadar parayı bianda verdim diye kirkyilda bi kod kazanciyla yükselip sonra kaybetmek koyuyo insana 110 bin 120 bin yapabilseydim zaten 10 15 bini dagitacaktm aklımdaydi zaten ama olmadı
Geçmiş olsun kardeşim

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,425
2,540
113
Dost 800 bin param vardı araba alacaktım şuan -70 bindeyim bu kumarı bırakmak senin benim için en büyük kazanç olur hem zaman hem canın hem malın herşeye zarar Allah bundan büyük bela veremez hiç bir kula

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,376
5,258
113
Kimisi dalga kimisi destek.Ama yaşam dediğimiz alem çok esnek.Desteğin dozunu, dalganın b.kunu çıkarmamak gerek. Dünya halkı olarak zaten iyi değiliz, bu tür patlamalar günümüzde normalleşti, yoğun kişisel sapmalar yaşanır oldu. Ama bizim bir rehberimiz var , Atatürk ve bize bıraktığı kutsal emanetler. Biz kutsal emanetleri ters yönde ilerleyerek aradığımız sebebiyle ki ülke halkı olarak bu durumda konumlandık. Sezgiler her zaman , akıl mantıktan üstündür, kuvvetlidir, yenilmesi mümkün olmayan bir güçtür

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,075
6,508
113
Kimisi dalga kimisi destek.Ama yaşam dediğimiz alem çok esnek.Desteğin dozunu, dalganın b.kunu çıkarmamak gerek. Dünya halkı olarak zaten iyi değiliz, bu tür patlamalar günümüzde normalleşti, yoğun kişisel sapmalar yaşanır oldu. Ama bizim bir rehberimiz var , Atatürk ve bize bıraktığı kutsal emanetler. Biz kutsal emanetleri ters yönde ilerleyerek aradığımız sebebiyle ki ülke halkı olarak bu durumda konumlandık. Sezgiler her zaman , akıl mantıktan üstündür, kuvvetlidir, yenilmesi mümkün olmayan bir güçtür
Jackpot ! Bir gün mutlaka

Garen123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,009
1,004
113
Koğuşta askerde he 1 gecede 70 k verip mışıl mışıl uyumuştum aq

Ukape

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,152
380
83
Millet iyice kafayı yemiş

Passion90

Düşman arıyorsan, aynaya bak.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,679
23,482
113
Biz 1 betten devam ya

Haassab

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,916
3,782
113
yani bedavadan gelen 2 aylık asgari ücretten daha az bir parayı geldiği yere geri gönderdin diye bu kadar deliriyorsan elindeki akıllı telefonu tuşlu telefonla değiştir bilgisayarın varsa git komşu çocuğuna ver kumardan ve sosyal medyadan uzak dur. cebinden 5 kuruş para çıkmamış bir siteden çekmişsin gidip diğer sitede kaybetmişsin bunun için mi üzülüyorsun

Naparuk

SAMSUNSPOR♥️🤍
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,894
2,515
113
Bu kumar yüzünden bi güm canımıza kıyacaz bu gidişle üstad

tarsuslea

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
785
397
63
benim en sevdigim dizinin 2.bölümü gelmiş 3.bölümü bekliyorummm