- 31,884
- 13,775
- 113
Dişim aqrıo qülümm sana verdm kuponun macları buqun baksana bi😂Madem açmıcan ne tantana yaptın cano, olur yazmış birde
Dişim aqrıo qülümm sana verdm kuponun macları buqun baksana bi😂Madem açmıcan ne tantana yaptın cano, olur yazmış birde
Tam qirdim listeden kaldırdılar 😂😂Takip etmeyen tebrik de etmesin bundan sonra felsefemiz bu
Kırmızı bültenle aranan,şahıs fotosu qibi😂Aşkmış adı nerden bileyim böyle zulüm olacağını seni çok özledim canım artık gece uyumayı unuttum
Para vermeyecek bakınca, boş işlerle uğraşamam para lazımDişim aqrıo qülümm sana verdm kuponun macları buqun baksana bi😂
Dalga geçme lan milletle, ışıd militanı gibi adamsın millete poz kesiyonKırmızı bültenle aranan,şahıs fotosu qibi😂
KeşkeAşkmış adı nerden bileyim böyle zulüm olacağını seni çok özledim canım artık gece uyumayı unuttum
çok sevdim ama sadece güzelliğini değilKırmızı bültenle aranan,şahıs fotosu qibi😂
Ok bbPara vermeyecek bakınca, boş işlerle uğraşamam para lazım
Zoruyamı qitti belki işid milatınaydm oradan biliom kırmızı bülten oldunuDalga geçme lan milletle, ışıd militanı gibi adamsın millete poz kesiyon
Sevgi zaten dış görünüş değildir karakterini huyunu suyunu, ses tonunu her şeyiyle kabul ettiğinde seviyorsun demektirKeşke
çok sevdim ama sadece güzelliğini değil
Emniyet yakalamadn son bi kez kavusursunuz inşKeşke
çok sevdim ama sadece güzelliğini değil
Bb uzatma uzaa
Senden apartman güvenliği bile olmaz militanmışZoruyamı qitti belki işid milatınaydm oradan biliom kırmızı bülten oldunu
Olum alay etmesene milletle hasbinallah ysEmniyet yakalamadn son bi kez kavusursunuz inş
Belkide olmaz ama kalbimiz temiz bee bro 😘Senden apartman güvenliği bile olmaz militanmış
Kalbe de bakmıyoruz artık bizim de kalbimiz temizdi, paramparça ettiler herkes işine geldiği gibi davranıyoBelkide olmaz ama kalbimiz temiz bee bro 😘
Kötü bişeymi dedik sevdiqine son kez kavussun,dedik qerci qörüsüne qider don atlet cuarada qötürür😂😁Olum alay etmesene milletle hasbinallah ys
Haklısın kardeşimSevgi zaten dış görünüş değildir karakterini huyunu suyunu, ses tonunu her şeyiyle kabul ettiğinde seviyorsun demektir
uğraşma kardeşim şuan çok kötüyüm zaten ayrılalı 2 yıl oldu o benim herşeyimdiBb uzatma uzaa