- 79,016
- 51,005
- 113
Yok mu olum bi delikanlı ya roll yapan konu açan bırakın şu Portoyu bilmem neyi
Ozmn elizabethe devamkeeKalbe de bakmıyoruz artık bizim de kalbimiz temizdi, paramparça ettiler herkes işine geldiği gibi davranıyo
Belki cezaevinde ceza yatıyordu dostHaklısın kardeşim
uğraşma kardeşim şuan çok kötüyüm zaten ayrılalı 2 yıl oldu o benim herşeyimdi
Sen bi ara sağlam birine tostlıcan sonra ya süresiz ban yiycen ya ds birine yedircen ama hadi bakalımKötü bişeymi dedik sevdiqine son kez kavussun,dedik qerci qörüsüne qider don atlet cuarada qötürür😂😁
Eko komik değilsin alay etme dedikçe ediyorsun dostumBelki cezaevinde ceza yatıyordu dost
Okuldan arkdaştıkBelki cezaevinde ceza yatıyordu dost
Lan sapık sevdin insanın resmi buraya atılırmı ak mantıklı düsün beEko komik değilsin alay etme dedikçe ediyorsun dostum![]()
Oo kör cahil militanda,deqilOkuldan arkdaştık
Sus manitam dı okuldan zatenOo kör cahil militanda,deqil
Donsuz kalmak istemiosan susSen bi ara sağlam birine tostlıcan sonra ya süresiz ban yiycen ya ds birine yedircen ama hadi bakalım
En kısa sürede af cıkar inşSus manitam dı okuldan zaten
Adam atmış işte alay mı etmen gerekiyor laLan sapık sevdin insanın resmi buraya atılırmı ak mantıklı düsün be
Sanane kardeşim SANANELan sapık sevdin insanın resmi buraya atılırmı ak mantıklı düsün be
Yav mantıklı konus bak asabmı bozmaAdam atmış işte alay mı etmen gerekiyor la
Etmeyin lütfen alay zaten zor durumdayımAdam atmış işte alay mı etmen gerekiyor la
Olum adamın attığı fotodan kime ne ben mantıklı konuşuyorum her şeyle alay edilmez, makars şaka her zaman yapılmaz adam duygulanmış atmış üzgün belliYav mantıklı konus bak asabmı bozma
Allah kavustursun be dost üzücü durum bu aralar icerisi rütübetliymiş inş yaşam belirtisi verir af cıkana kdrSanane kardeşim SANANE
Yok kardesm kim alay edebilir edecek kişi karsısında beni bulurEtmeyin lütfen alay zaten zor durumdayım
Yok ben etmiyorum 2 yıl geçti dedin kaç sene beraberdiniz kral yaşanmışlık fazlaydı sanırımEtmeyin lütfen alay zaten zor durumdayım