Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gece Muhabbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,424
6,308
113
Slot pişmanlıktır
Sıkıntı oldu içime kral ya kaç gündür güç bela uğraşıyoruz bir 2 yaptık 4 le başlar katlar çekeriz dedim iyi de başladık yahu bir görelim dedik arkadaş böyle birşey olamaz ya fatura kapandı hat kesildi İnternet faturası gelecek yarın is bulduk gidemiyoruz dedim en azından fatura ödersem işi hallederim çok değil 10k görürdü işimi olmuyor arkadaş olmuyor ya lanet olsun olmuyor siktir olup gidecem sıkacam kafama biyerde lanet olsun ya bahtsıziz bedeviyiz eyvallah abi kaç gündür ne çekiyorum ya hicmi şans gülmez abi hicmi yaptığım kombine kuponların resmini atıyım aklın hayalin durur 5 maç 4 ü geliyor biri gidiyor 4 maç 3 ü geliyor biri gidiyor biri 7000 biri 5000 veriyor ulan arkadaş kafayı yersin ya ne moral kaldı ne kafa kaldı

melo52

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,620
2,075
113
Sıkıntı oldu içime kral ya kaç gündür güç bela uğraşıyoruz bir 2 yaptık 4 le başlar katlar çekeriz dedim iyi de başladık yahu bir görelim dedik arkadaş böyle birşey olamaz ya fatura kapandı hat kesildi İnternet faturası gelecek yarın is bulduk gidemiyoruz dedim en azından fatura ödersem işi hallederim çok değil 10k görürdü işimi olmuyor arkadaş olmuyor ya lanet olsun olmuyor siktir olup gidecem sıkacam kafama biyerde lanet olsun ya bahtsıziz bedeviyiz eyvallah abi kaç gündür ne çekiyorum ya hicmi şans gülmez abi hicmi yaptığım kombine kuponların resmini atıyım aklın hayalin durur 5 maç 4 ü geliyor biri gidiyor 4 maç 3 ü geliyor biri gidiyor biri 7000 biri 5000 veriyor ulan arkadaş kafayı yersin ya ne moral kaldı ne kafa kaldı
Geçmiş olsun kardeşim 🙁kafa mafa sıkacam sakın ha hayat herşeye rağmen yaşamaya değer insanız işte neler yaşıyoruz su yaşadığıni su forumda çoğu kişi yaşamıştır

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
34,247
18,204
113
Geçmiş olsun spordan gitsen köşeyi dönerdin

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,005
28,191
113
Yahu içime dert oldu uyurdum normalde uyumadım tumbet güç bela 2 attık 4 le başladık iki kupon tutu felan 7-8 yaptık arada kupon yaptık kombine bir slota girem dedim paranin anasını ağlatti ulan kaybedebilirim eyvallah riski alıyoruz zaten slota girdik yedi tüm parayı son dakka golüyle bir kupon geldi 2.9 ulan hali hazırda 6-7k yedi slot 2.9 gelince tekrar girdim 800 aldım 97 verdi birdsha aldim 70 küsur verdi birdsha aldim 36 verddi yahu hocam ekran patlamiyor aw nerede şans nerede rtp mtp bu nasıl bir şey Ağa ya
gece 1000 lirayı 8500 yaptım geri verdm bende
3k nakit vardı aksam denicez bir şeyler mecbur
tümbetin amusneti çok ama çok kötü gerçekten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...