Yolun yarısı 45Yaş kac oldu mübarek
Birkaç kelimeyi düzeltmek için silip tekrar yazdım.@mrmaster çok güzel bir mesaj yazmistin senmi sildin mesajı yanıt vermiştim bulunmadi dedi
Sayın abim saygılar 😁 27 yiz güzeliz ama efkarlıyız😂Yolun yarısı 45
Maşallah bu yaşların tadını çıkar ama tam evlilik yaşı 27-30 falanSayın abim saygılar 😁 27 yiz güzeliz ama efkarlıyız😂
Sıkıntı oldu içime kral ya kaç gündür güç bela uğraşıyoruz bir 2 yaptık 4 le başlar katlar çekeriz dedim iyi de başladık yahu bir görelim dedik arkadaş böyle birşey olamaz ya fatura kapandı hat kesildi İnternet faturası gelecek yarın is bulduk gidemiyoruz dedim en azından fatura ödersem işi hallederim çok değil 10k görürdü işimi olmuyor arkadaş olmuyor ya lanet olsun olmuyor siktir olup gidecem sıkacam kafama biyerde lanet olsun ya bahtsıziz bedeviyiz eyvallah abi kaç gündür ne çekiyorum ya hicmi şans gülmez abi hicmi yaptığım kombine kuponların resmini atıyım aklın hayalin durur 5 maç 4 ü geliyor biri gidiyor 4 maç 3 ü geliyor biri gidiyor biri 7000 biri 5000 veriyor ulan arkadaş kafayı yersin ya ne moral kaldı ne kafa kaldıSlot pişmanlıktır
Hiç öyle bir kafa yok dayım nasip diyelimMaşallah bu yaşların tadını çıkar ama tam evlilik yaşı 27-30 falan
Geçmiş olsun kardeşim 🙁kafa mafa sıkacam sakın ha hayat herşeye rağmen yaşamaya değer insanız işte neler yaşıyoruz su yaşadığıni su forumda çoğu kişi yaşamıştırSıkıntı oldu içime kral ya kaç gündür güç bela uğraşıyoruz bir 2 yaptık 4 le başlar katlar çekeriz dedim iyi de başladık yahu bir görelim dedik arkadaş böyle birşey olamaz ya fatura kapandı hat kesildi İnternet faturası gelecek yarın is bulduk gidemiyoruz dedim en azından fatura ödersem işi hallederim çok değil 10k görürdü işimi olmuyor arkadaş olmuyor ya lanet olsun olmuyor siktir olup gidecem sıkacam kafama biyerde lanet olsun ya bahtsıziz bedeviyiz eyvallah abi kaç gündür ne çekiyorum ya hicmi şans gülmez abi hicmi yaptığım kombine kuponların resmini atıyım aklın hayalin durur 5 maç 4 ü geliyor biri gidiyor 4 maç 3 ü geliyor biri gidiyor biri 7000 biri 5000 veriyor ulan arkadaş kafayı yersin ya ne moral kaldı ne kafa kaldı
Geçmiş olsun spordan gitsen köşeyi dönerdinSıkıntı oldu içime kral ya kaç gündür güç bela uğraşıyoruz bir 2 yaptık 4 le başlar katlar çekeriz dedim iyi de başladık yahu bir görelim dedik arkadaş böyle birşey olamaz ya fatura kapandı hat kesildi İnternet faturası gelecek yarın is bulduk gidemiyoruz dedim en azından fatura ödersem işi hallederim çok değil 10k görürdü işimi olmuyor arkadaş olmuyor ya lanet olsun olmuyor siktir olup gidecem sıkacam kafama biyerde lanet olsun ya bahtsıziz bedeviyiz eyvallah abi kaç gündür ne çekiyorum ya hicmi şans gülmez abi hicmi yaptığım kombine kuponların resmini atıyım aklın hayalin durur 5 maç 4 ü geliyor biri gidiyor 4 maç 3 ü geliyor biri gidiyor biri 7000 biri 5000 veriyor ulan arkadaş kafayı yersin ya ne moral kaldı ne kafa kaldı
Fazlasını yaşadıkGeçmiş olsun kardeşim 🙁kafa mafa sıkacam sakın ha hayat herşeye rağmen yaşamaya değer insanız işte neler yaşıyoruz su yaşadığıni su forumda çoğu kişi yaşamıştır
Yaşamaz olaydık neler kaybettik neler aldı götürdü bu kumar bizdenFazlasını yaşadık
Bu illeti oynamasak 🏡 araba herşeyimiz olurdu şimdi 1 🐈 im bile yok şarkısını dinler dururuzYaşamaz olaydık neler kaybettik neler aldı götürdü bu kumar bizden
Öyle metin abim hayırlı geceler diliyorum herkese irade güçlü olması lazım çok önemli yoksa hepten batıgız zatenBu illeti oynamasak 🏡 araba herşeyimiz olurdu şimdi 1 🐈 im bile yok şarkısını dinler dururuz
İyi gecelerÖyle metin abim hayırlı geceler diliyorum herkese irade güçlü olması lazım çok önemli yoksa hepten batıgız zaten
bizim meliste aynı bok bunların ben gelmişini geçmişiniBu şarkı Lise aşkım Tuğba ya gelsin. Müslümcuydu kendisi![]()
gece 1000 lirayı 8500 yaptım geri verdm bendeYahu içime dert oldu uyurdum normalde uyumadım tumbet güç bela 2 attık 4 le başladık iki kupon tutu felan 7-8 yaptık arada kupon yaptık kombine bir slota girem dedim paranin anasını ağlatti ulan kaybedebilirim eyvallah riski alıyoruz zaten slota girdik yedi tüm parayı son dakka golüyle bir kupon geldi 2.9 ulan hali hazırda 6-7k yedi slot 2.9 gelince tekrar girdim 800 aldım 97 verdi birdsha aldim 70 küsur verdi birdsha aldim 36 verddi yahu hocam ekran patlamiyor aw nerede şans nerede rtp mtp bu nasıl bir şey Ağa ya
Beni kanser etti o site lanet ettim yagece 1000 lirayı 8500 yaptım geri verdm bende
3k nakit vardı aksam denicez bir şeyler mecbur
tümbetin amusneti çok ama çok kötü gerçekten