- 20,777
- 22,535
- 113
Kanka sana o zaman Ahmet Mehmet lazım bayanda 45 bulman zor 😂45 numara olmalı
Kanka sana o zaman Ahmet Mehmet lazım bayanda 45 bulman zor 😂45 numara olmalı
Burdur hangi
Ayak yaladın mi hiç 😁36.5 numara ayakkabıda istermisiniz bayım
Bu nasıl soru kardeşim skandalBurdur hangi
Ayak yaladın mi hiç 😁
Niye sen oturduğun yerden karılar basket liginden para kazanırken kötü mü oluyor beleş para baldan tatlı hele haramsa daha datlı.Geçmiş olsun. Oturduğun yerden slottan beleş kazanırken iyiydi. Keşke Hayat hep öyle güzel olsa.
yavBurdur hangi
Ayak yaladın mi hiç 😁
Tabi günde bir kere ayak yalamadan yatarsam o gün uyku girmez gözüme 😆Burdur hangi
Ayak yaladın mi hiç 😁
Hangi parmak ile gösterir agaArkadaşlar ben şakasına kilo sormuştum reel hayatta çok beyefendi bir insanım herkes beni parmak ile gösterir herkese hayırlı geceler
İşaret parmağıHangi parmak ile gösterir aga
Burası kaybedenler kulübü burada... 😁😁Arkadaşlar ben şakasına kilo sormuştum reel hayatta çok beyefendi bir insanım herkes beni parmak ile gösterir herkese hayırlı geceler
Tamamdır burdurlular adamdır zaten severim bucaktan zamanında ne arabalar getirdim Ankara'ya şahin doğan bırakmamıştım memlekette 😆İşaret parmağı
Hangi parmak kardeşim orta parmak mi üzüldüm öyleyseArkadaşlar ben şakasına kilo sormuştum reel hayatta çok beyefendi bir insanım herkes beni parmak ile gösterir herkese hayırlı geceler
Bi ara Kastamonu ayısı diye haber paylaşılmıştı biri altına şivesinden mi anladınız ak kastamonulu olduğunu yazmıştı
Ayak serçe parmağıHangi parmak kardeşim orta parmak mi üzüldüm öyleyse
Gerçekten ayısı ile meşhur Ilgaz yolundan kastamonuya geçerken tabelalarda sürekli ayı çıkabilir yazar.Bi ara Kastamonu ayısı diye haber paylaşılmıştı biri altına şivesinden mi anladınız ak kastamonulu olduğunu yazmıştı
Olsada yesekAyak serçe parmağı
Kastamonu da askerlik yaptım kırsalda ayı ile gurestim 2 yumrukta ayıyı altıma aldım tam öldürücü darbeyi yaparken 2 tane yavrusu geldi dedim seni ailene bağışlıyorumBi ara Kastamonu ayısı diye haber paylaşılmıştı biri altına şivesinden mi anladınız ak kastamonulu olduğunu yazmıştı
😁Olsada yesek