3 milyon kişi diyor büyük oynanlarmı acepgelmez
3 milyon kişi diyor büyük oynanlarmı acepgelmez
bunlarin dini imanı oy sence 3 m oyu kacirirlar mi3 milyon kişi diyor büyük oynanlarmı acep
Dostum 100 fs 100 betkac bet
28 yaşında insansin bu kadar çok endişelenmene gerek yok.bu gelecek cezalar hankkında ki düşünceleriniz ne
düşünmez onu gidecek cünkü kasayı doldurmaları lazımbunlarin dini imanı oy sence 3 m oyu kacirirlar mi
3 tane cocuğum var dostum benim28 yaşında insansin bu kadar çok endişelenmene gerek yok.
Gelirse sana ben öderim seninkini
dememe bonusu kollayan adamım bem sen ned,iyorsun 100k ila 400 k korkmammı3 tane cocuğum var dostum benim
isimden bi b oh olmaz iyi sen cekim ver ozmaanDostum 100 fs 100 bet
Bakiyen 100 k olursa 100k direkt çekim olmazsa eve 100 k ceza geliyor
Ayrıca sana isimden bi 5 yıl kitlerler gibi ama sen yinede çok korkma
Sana ceza gelirse ben ödeyeceğim.dememe bonusu kollayan adamım bem sen ned,iyorsun 100k ila 400 k korkmammı
yemin et laSana ceza gelirse ben ödeyeceğim.
Tek şartım çocuklarinin olduğunu belgelemen çok şey etme usteleme.
kolay iş e devlletten soy ağacı bilgisi alrım görürüsün hatta ararsın cocuklarla konuşursunSana ceza gelirse ben ödeyeceğim.
Tek şartım çocuklarinin olduğunu belgelemen çok şey etme usteleme.
yemin et la
Çorumlu musun senkolay iş e devlletten soy ağacı bilgisi alrım görürüsün hatta ararsın cocuklarla konuşursunbelge kolay sen paradan haber ver
yok değilim izmir deyimÇorumlu musun sen
Ben şuan Alsancaktayım.yok değilim izmir deyim
sallamaBen şuan Alsancaktayım.
Bingöllü senden hiç hoşlanmadım bu kadar ürkek olma ceza gelirse ödersin.sallama![]()
Elbet debişey soracağum bu 3 milyon 173 bin kişi arasında bizler varmııyız avaba
Hayat da kaçırmaz uyanık adam dır balkon konuşmasın da verir müjde yibunlarin dini imanı oy sence 3 m oyu kacirirlar mi
asdasdasd komıkşet seniBingöllü senden hiç hoşlanmadım bu kadar ürkek olma ceza gelirse ödersin.
Devlet bir karar koymuş bizde keyfimize göre hareket etmişiz.
Milleti de gece gece germe
Korkanın çocuğu olmaz hem.
İyi geceler