yapma la dayı .DElbet de![]()
yapma la dayı .DElbet de![]()
Ama kripto ağını patlatmislar değişik bi kripto burda kullanan yoktur bence ismini ilk defa duydumyapma la dayı .D
kriptomu ben trustan yapıyordum ama havale falanda cok yaptım yaAma kripto ağını patlatmislar değişik bi kripto burda kullanan yoktur bence ismini ilk defa duydum
binance tanda cok yaptım tr değil de globelde kulladımAma kripto ağını patlatmislar değişik bi kripto burda kullanan yoktur bence ismini ilk defa duydum
O degil başka ismi aklıma gelmiyor hiç duymadığım bi kriptobinance tanda cok yaptım tr değil de globelde kulladım
FTN MİO degil başka ismi aklıma gelmiyor hiç duymadığım bi kripto
VarCin diye birşey var mı
Nerde
Senin acilen psikaytri polikliniğine gitmen gerek zaten trsm alırlar seni direkCin diye birşey var mı
Ne alaka dostum cin var mı diyorum var diyorsun bence çin gören adamın psikiyatri ihtiyacı vardır.Senin acilen psikaytri polikliniğine gitmen gerek zaten trsm alırlar seni direk
Yoo bazi kişilere görünür olabilir geçmişten günümüze gören de olmuştur dost bir arkadasim yumruklaştım demişti bir kere gece vakti hikaye anlatan adamda değil askerde yatağın altında abdestlik olan vardı neler neler görüp neler duydun asıl bence önemli olan bu konulara fazla takmamak dostNe alaka dostum cin var mı diyorum var diyorsun bence çin gören adamın psikiyatri ihtiyacı vardır.
Şizofreni başlangıcı
Onların psikolojik sorunlari var işte.Yoo bazi kişilere görünür olabilir geçmişten günümüze gören de olmuştur dost bir arkadasim yumruklaştım demişti bir kere gece vakti hikaye anlatan adamda değil askerde yatağın altında abdestlik olan vardı neler neler görüp neler duydun asıl bence önemli olan bu konulara fazla takmamak dost
Ve Aleyna aleyküm selam güzel kardeşimSelam aleyküm nasıl gidiyor beyler bayanlar
Valla beyin oldu sana Rus salatası kumar kumar iki kelam edecek adam kalmadı üstadVe Aleyna aleyküm selam güzel kardeşim
😁 Sandığın gibi değil onlar toplu olarak görünen de var çok eski büyükler toplanıp ateş yaktiklarini söylüyorlardıOnların psikolojik sorunlari var işte.
Neden bir cini iki kişi aynı anda yada topluca görmüyorlar mesala.
Japonya da neden cin görülmüyor.
Vizesi mi yok bu cinlerin.
Pasaportu mu yok
O arkadaşına söyle otu azaltsin
Aleyküm selam kralSelam aleyküm nasıl gidiyor beyler bayanlar
Nasılsın üstadAleyküm selam kral
İyi diyelim kral nasıl olalım hamd olsunNasılsın üstad