Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gece Muhabbeti

Enes6778

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
642
207
43
Ne alaka dostum cin var mı diyorum var diyorsun bence çin gören adamın psikiyatri ihtiyacı vardır.
Şizofreni başlangıcı
Yoo bazi kişilere görünür olabilir geçmişten günümüze gören de olmuştur dost bir arkadasim yumruklaştım demişti bir kere gece vakti hikaye anlatan adamda değil askerde yatağın altında abdestlik olan vardı neler neler görüp neler duydun asıl bence önemli olan bu konulara fazla takmamak dost

markup

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
609
511
93
Yoo bazi kişilere görünür olabilir geçmişten günümüze gören de olmuştur dost bir arkadasim yumruklaştım demişti bir kere gece vakti hikaye anlatan adamda değil askerde yatağın altında abdestlik olan vardı neler neler görüp neler duydun asıl bence önemli olan bu konulara fazla takmamak dost
Onların psikolojik sorunlari var işte.
Neden bir cini iki kişi aynı anda yada topluca görmüyorlar mesala.
Japonya da neden cin görülmüyor.
Vizesi mi yok bu cinlerin.
Pasaportu mu yok
O arkadaşına söyle otu azaltsin

Drif45

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,482
713
113
Selam aleyküm nasıl gidiyor beyler bayanlar

Enes6778

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
642
207
43
Onların psikolojik sorunlari var işte.
Neden bir cini iki kişi aynı anda yada topluca görmüyorlar mesala.
Japonya da neden cin görülmüyor.
Vizesi mi yok bu cinlerin.
Pasaportu mu yok
O arkadaşına söyle otu azaltsin
😁 Sandığın gibi değil onlar toplu olarak görünen de var çok eski büyükler toplanıp ateş yaktiklarini söylüyorlardı
Onlari rahatsız etmezsen seni rahatsiz etmezler .
Birkere düğünlerini gördüm gece 11 gibi ıssız bir yerde 2 arkadaş sade soda içerken bir baktik ki ses heliyor düğün sesi dedim olum burda köy mu var dedim dedi yok blader burda kesin düğün yapıyorlar ne düğünü falan diye sordum muhtelemen 3 harfli demişti bulasirsan bulasirlar