Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gece Muhabbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Muhammets10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,253
3,298
113
Merhaba dostlar .. 26 yaşındayım ortaokul zamanından beri iddia oynuyorum.. bayiden kuponlar atar mahallede takip ederdik .. benim bağımlılığım pandemi dönemiyle başladı .. burs felan alırdım üniversiteden dolayı önce o paralar sonra çevreden borç almalar ( kimseyle borç ilişkim olmadığı için para bulmak kolaydı) kimine zamanında verdim kimine geç sonuç olarak arkadaş çevrem benim hatalarımdan dolayı kırıldı.. tedavi olmayı denedim tedaviyi kısa bi süre sonra bıraktım .. güvenilir ve potansiyelli birisiyken kendim ve çevremdekiler için tam bir hayalkırıklığı oldum .. bugünse hayata dair çok geç kalmışlık var çok mutsuzum konu parasal değil ona alıştım zaten.. mutsuzum hayata dair hiçbir heyecanım ve beklentim kalmadı sizlerele paylaşmak istedim .. iyi geceler

wasil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,317
16,951
113
Merhaba dostlar .. 26 yaşındayım ortaokul zamanından beri iddia oynuyorum.. bayiden kuponlar atar mahallede takip ederdik .. benim bağımlılığım pandemi dönemiyle başladı .. burs felan alırdım üniversiteden dolayı önce o paralar sonra çevreden borç almalar ( kimseyle borç ilişkim olmadığı için para bulmak kolaydı) kimine zamanında verdim kimine geç sonuç olarak arkadaş çevrem benim hatalarımdan dolayı kırıldı.. tedavi olmayı denedim tedaviyi kısa bi süre sonra bıraktım .. güvenilir ve potansiyelli birisiyken kendim ve çevremdekiler için tam bir hayalkırıklığı oldum .. bugünse hayata dair çok geç kalmışlık var çok mutsuzum konu parasal değil ona alıştım zaten.. mutsuzum hayata dair hiçbir heyecanım ve beklentim kalmadı sizlerele paylaşmak istedim .. iyi geceler
Buda geçer yahu

ositerio123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,346
1,048
113
Soh bet yazınca ilk bet sitesi sandım bildiğimiz sohbetmiş 🥱

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
51,243
48,544
113
26 yaş hayata sıfırdan başlamak için oldukça ideal bir yaş ki bana kalsa reşit olma yaşını bu ülkede 25 yaparım ancak olgunlasabiliyor insan.. dolayısıyla yaşadıklarının hepsini çöpe atıp yarın sabah yeni bir hayata başlasam Max 3 senede eski güven ve ortamı yakalarsin 30 yaşında bir iş sahibi ve hatta esnaf yada işveren olabilirsin kendine çok yüklenme bu nedenle daha hayatın basindasin umutsuzluga yer verme herşey bir niyetle başlar sabah bambaşka bir gün olur senin için para kazanmak zor bir iş değil yeterki kullanmasını öğren

siryetyy

Amusnet & EGT Dijital Kurbanı.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,308
680
113
26 yaş hayata sıfırdan başlamak için oldukça ideal bir yaş ki bana kalsa reşit olma yaşını bu ülkede 25 yaparım ancak olgunlasabiliyor insan.. dolayısıyla yaşadıklarının hepsini çöpe atıp yarın sabah yeni bir hayata başlasam Max 3 senede eski güven ve ortamı yakalarsin 30 yaşında bir iş sahibi ve hatta esnaf yada işveren olabilirsin kendine çok yüklenme bu nedenle daha hayatın basindasin umutsuzluga yer verme herşey bir niyetle başlar sabah bambaşka bir gün olur senin için para kazanmak zor bir iş değil yeterki kullanmasını öğren
kumara bulaşmış biri düzelemez kumarın kendisi ilahi bir cezadır arkadaşın yazdıklarını forumun %90ı yaşıyor zaten

Byclskn

Asil Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,106
469
83
Böyle hayatın taa

Byclskn

Asil Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,106
469
83
Hayatını ayrı NBA'ini ayrı üst üste koyup seveyim

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
38,918
32,486
113
Allah bin belasını versin. Sonra niye oynadın o orana diyorlar. Herif atıyor işte
Kanka çok sakat olduğu için oynuyor bu herif normalde 10 dk süre alan adam ona göre takip etmek lazım kısmet tabi oranı yüksek son periyot atmış 2 tane yi zaten bunlar kaybetmeye oynadığı ıcın son maçlarda fazla süre alabılır ara ara denenebilir aslında böyle sürpriz adamlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...