- 19,887
- 21,419
- 113
Seni anlıyorum her zaman buradayımÇok şey be![]()
Seni anlıyorum her zaman buradayımÇok şey be![]()
O sırada ekmeği suya banıp karnını doyurmaya çalışan benEkli dosyayı görüntüle 879078
Babalar bu ikinci 35 lik bir tanede dolapta var bugün böyle olsun dedik![]()
Gel gardaşım ayıp ettin buyur beraber olsunO sırada ekmeği suya banıp karnını doyurmaya çalışan ben
Başkan gemileri yakmayalım 1 bet 100 fs karşılığında takas edelim mantıklı düşünelim biz kumarcıyızUmrumda değil bazen gemileri yakarsınya o gemileri yaktım arsam var onu satıp yarın kumara verecem
İyi insan olmak beni bozdu artık bundan sonra s.erefsiz olalım
Biliyorum abim cansın can 🙏🏻Seni anlıyorum her zaman buradayım
Konum uzaksındır başka şekil çözelimGel gardaşım ayıp ettin buyur beraber olsun
Geçti o iyi insan rolleri ya tarih olacağız ya tarih yazacağız farketmez adam olduk ne oldu insan olduk ne olduBaşkan gemileri yakmayalım 1 bet 100 fs karşılığında takas edelim mantıklı düşünelim biz kumarcıyız
Dost sana bir mümin olarak tavsiyem, bu düşünceleri bırak ve asla spincoda oynamaUmrumda değil bazen gemileri yakarsınya o gemileri yaktım arsam var onu satıp yarın kumara verecem
İyi insan olmak beni bozdu artık bundan sonra s.erefsiz olalım
Başka türlü çözebilsek keşke biraz para vurdum hepsini çektim mekanda takıldım şimdi evde takılıyorum.. ne zaman bu kafayla hesapta para olsa bıraktım onun için dedim bugün sadece kafa dinle yarın kaybetmeye devam edersinKonum uzaksındır başka şekil çözelim![]()
Yok reis oralar küçük meblağ siteleri büyük tutarları yatırmak akıl mantık işi değilDost sana bir mümin olarak tavsiyem, bu düşünceleri bırak ve asla spincoda oynama
Sözünü aldım o zaman hesabında olduğunda bi karışık kebap menünü yerizBaşka türlü çözebilsek keşke biraz para vurdum hepsini çektim mekanda takıldım şimdi evde takılıyorum.. ne zaman bu kafayla hesapta para olsa bıraktım onun için dedim bugün sadece kafa dinle yarın kaybetmeye devam edersin
La ona canın sağolsun buyur gel evde yaparız kebap yeme içme deme zaafım vardır birisi açken ben tok yatamam.Sözünü aldım o zaman hesabında olduğunda bi karışık kebap menünü yeriz
Başkan ben "insanlar" meselesini yıllar önce aştım. Kim var kim yok uzaklaştım. Karşılaşırsam merhaba o kadar. Gerek yok herkes menfaati için yanında keyfi için yara veriyorGeçti o iyi insan rolleri ya tarih olacağız ya tarih yazacağız farketmez adam olduk ne oldu insan olduk ne oldu
İnsanlar çok kötü reis
Gadaşım ekmeği suya banıyorum diyorum sen viski fotosu atıyon 🙃La ona canın sağolsun buyur gel evde yaparız kebap yeme içme deme zaafım vardır birisi açken ben tok yatamam.
En güzeli bende insanlardan yıllar önce uzaklaştımda bazen vazgeçilmez olanlar varya onlar hatrına hayatta kal dedik onlarda yara açtı.Başkan ben "insanlar" meselesini yıllar önce aştım. Kim var kim yok uzaklaştım. Karşılaşırsam merhaba o kadar. Gerek yok herkes menfaati için yanında keyfi için yara veriyor
Ver bi verse bakalımyıllar önce kendi çapımda söz yazıp rap yapan arkadaşlarıma okutuyodum şimdi kendim de ufak ufak kayıt almaya başladım emotional Beatles üzerinde danss
Bin gel la taksiye çık Karapürçeğe doğru ben veririm taksi parasınıGadaşım ekmeği suya banıyorum diyorum sen viski fotosu atıyon 🙃
Kafam güzel olmasa senin için ATM bile giderdim reis iyiyimGadaşım ekmeği suya banıyorum diyorum sen viski fotosu atıyon 🙃